Zháňam niekoho, kto by vedel vyrobiť kuchynskú linku

Zháňam niekoho, kto by dokázal vyrobiť kuchynskú linku ako na obrázku. Rýchlo a lacno.
Odpovedať
@sasha871 Ta fotka je dost nepodarena, ale ak dobre vidim, je to linka IKEA. Staci zajst a kupit.
Odpovedať
@sasha871 ano je to ikea. ja by som to potiahlaaj popod okno - tam by som dala skrinky s mensou hlbkou - tusim 37 alebo 40 centimetrov. len to by chcelo sporak (varnu dosku) posunut do stredu ten prednej steny.
Odpovedať
Profilova fotka
najrýchlejšie ti ju vyrobí ikea - naplánuješ si sama, prídeš, naložíš, zaplatíš a doma zmontuješ. Aj cenovo sa dá vybrať prijateľná.
Odpovedať
Profilova fotka
@barracuda32 to áno, ale v tom okamihu prichádza problém, keď je treba vyrobiť atyp. @sasha871 Inak tie dve čarovné slová " rýchlo a lacno" spolu neladia, lebo to bude na úkor kvality. A fakt najlacnejšie bude, keď si to vyrobíš sama...
Odpovedať
Ano je to ikea,no v decodome mi povedali 5tyzdnov je to pre nas neprijatelne,kedze nas strasne tlaci termin.
Odpovedať
@sasha871 vyrobit ti ju na pockanie nevyrobi nikto. takze rychlo a lacno zabudni. treba pozriet sektor, ktory je skladom. = kvalita nic moc a moze sa stat ze ti nebude pasovat. najlepsi pomer cena/kvalita/tovar skladom je spominana ikea.
Odpovedať
@manilla no mňa ikea - kuchyňa veľmi sklamala, nič moc extra sme nechceli, len najlacnejšia varianta a cena vyšla 1 600 eur, čo som skoro odpadla a to sme nechceli horné skrinky, len 2ks a dole v podstate tiež moc nebolo, lebo myčka, rúra zaberie dosť a dokonca to bola cena vo výpredaji a v ten deň ešte dole 20%, tak to ma zabili, inak všetko máme ikea viacmenej a som max. spokojná nakoniec sme narýchlo kúpili linku v merkury za 480 eur , plno skriniek, dokonca rožná a max. spokojnosť za tú cenu. Najhoršie je kúpiť linku, čo som si ani nemyslela....
Odpovedať
Profilova fotka
@sasha871 Ahoj, pokiaľ je to ešte aktuálne vieme Ti vyrobiť kuchynskú linku v pomerne krátkej dobe t.j. 2 - 3 týždne. Závisí to od toho či je potrebný materiál skladom, alebo treba niečo objednať. Min to však bude 2 týždne. Štandardne používame kovania s doťahom a brzdou /zásuvky/ a tak isto aj závesy s doťahom. Základný materiál /DTDL/ je buď EGGER alebo Kronospan/Bučina DDD. Ak by si mala záujem, urobím Ti cenovú ponuku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?