Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vás, chcem sa opýtať, či máte niekto skús… @matejb96 a s ostatných zariadení tiež?Odpoveď na príspevok od matejb96:
Zdravim vás, chcem sa opýtať, či máte niekto skús… @matejb96 vitaj vo svete Wifi - "najvhodnejšej" dátovej sieti pre RD a najbugovejšej technológii ever. Príčin môže byť veľa, napr. máš v miestnosti slabší signál, zariadenia nedokážu udržať bitrate, ten postupne klesá, až sa wifi/mobil sám od seba resetuje. Internety sú plné historiek s Wifi problémami tohto druhu. Niekomu pomohol upgrade firmware (ak existuje), pretože ako som spomínal, WiFi je NAJBUGOVEJŠIA technológia na svete. Ak by mal smartfón mini RJ47, používal by som ethernet aj na tom..Odpoveď na príspevok od mgx:
@matejb96 - vypadavanie internetu na orange moze … @mgx bod 1) pomohol aj mne. ..príčin môže byť naozaj viac - strávil som týždeň, aby som ako tak vyriešil bežné problémy s WiFi (metósa pokus/omyl). Lepšie "železo" by samozrejme len prospelo, ale kupovať len kvôli WiFi? Možno karta, ak existujú na ntb..Odpoveď na príspevok od mgx:
@matejb96 - vypadavanie internetu na orange moze … @mgx DAKUJEM, DAKUJEM, DAKUJEM!!! Mali sme mikrovypadky odkedy mame optiku a novy huawei ruter. Reklamaciu vyriesili vymenou rutra a problem zostal (ze to moze byt rackom kovovym a stenami a bla bla). A toto nastavenie fix. kanalu a prepnutie aj 2g aj 5g na iba 20mhz mi ten problem konecne vyriesilo. Dakujem este raz za radu a prajem pekny den