Poter na podlahové kúrenie - Košice a okolie

Profilova fotka
Ahojte, hľadám firmu ktorá by nám urobila poter na podlahové kúrenie, lokalita je KE PO okolie. Jedná sa o rekonštrukciu. Ďakujem pekne.
Odpovedať
beton, anhydrid? kolko m2?
Odpovedať
Profilova fotka
@marekjahoda nevieme čo je vhodnejšie dať, hrubka nám vychádza na 6-7cm čiže nad rurkou 4,5 až 5,5. Plocha je 36m2
Odpovedať
😄 no vidis... takze na hrubku anhydrid, ale taku plochu ti nikto nepride urobit. cize ti zostava len suchy poter - podsyp a dosky
Odpovedať
@marekjahoda preco by mal na beton zabudnut? Prave naopak
Odpovedať
@gabriel_b obavam sa ze kvoli tej velkosti bude problem niekoho najst. Ja som mal takmer 100 stvorakov a panko z vranova mi povedal ze pod 100 stvorakov ani nerobia, ze sa im neoplati ani chodit.
Odpovedať
@jozefsv upravil som prispevok, hrubku betonu bude mat ltt ale za tym druhym si stojim. nikto nepride spravit 35m2.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj tak dakujem,čo som pozeral požadovanú hrúbku je to tak na ltt, ale to by som radšej počul názor niekoho z vlastnou skúsenosťou, viem že plocha je malá pretože zvyšná časť domu je urobená suchým systémom.
Odpovedať
ja som mal garaz beton cca. 50m2 a zvysok anhydrid. Garaz mi prisli spravit lebo ich majitel firmy co som tu mal nahnal, ale mindzovali nenormalne. Neverim ze by mi prisli keby som volal len sam.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabriel_b suhlasim s @marekjahoda, normalnych majstrov na 35m2 nezozenies (aspon nie teraz), lebo sa neoplati pakovat stroj. Ale ak ste 2ja, zozen si nejakeho murara co vie robit vagris a poter si spravte sami, nie je to raketova veda. Sam som robil poter 7cm 1 den 20m2, ale je to na maslu si to sam miesat, vozit aj rovnat. Idealne mat aspon 3 ludi. Ked si pozries moj album, je tam postup DIY.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým za reakcie, uvidíme ako to bude pretože ja sa veľmi už neviem urvať z práce a tak je to problematickejšie 🙂 Ešte som uvazoval objednať z betonárky anhydrid z pumikom a to tam rovno vyliať to by aj šlo, aj ked lacne to nebude ale nemám predstavu ako sa spracováva anhydrid, betonovat som betónoval ale asi toto je iný postup. Skúsim si to naštudovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Update, zohnali sme firmu z Sabinova, včera prišli vyliať anhydrid, tak uvidíme ako budeme spokojný. (mám namysli defekty poruchy rovinatosť).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?