Odpoveď na príspevok od angel1:
Poprosím o skúsenosti tých, čo mali nejakú škodu … @angel1 To bude individuálne, keďže každé plnenie je iné... Ale skús pohľadať napríklad, aké podmienky plnenia majú poisťovne v prípade zemetrasenia, kde pravdepodobne mnohí narazili na podmienky, napriek značnému poškodeniu majetku.Odpoveď na príspevok od starysomar:
Poisťovne plnia len, čo musia. Radi nájdu zámienk… @starysomar aj ja mam, len je akysi neaktivny. Tvrdi, ze preplatia vsetko. V kazdom pripade idem do Allianz a dam zahrnut vsetko + dopoistenie napr FVE, zahr. domceka a pod. Radsej priplatim. Samozrejme, nech tie poistovne platia co najmenej ale nie z odmietnutia, no bez zivlovOdpoveď na príspevok od angel1:
@starysomar aj ja mam, len je akysi neaktivny. Tv… @angel1 - vymeniť. O tom nenápadne píšem - sú takí čo ich klient zaujíma iba po podpis - a aj úplne iní. Kedysi dávno som "sa obtrel" (krátko fungoval) v jednej partii poradcov. Presne tak ako sa to robilo vtedy a tam si pomoc ľuďom nepredstyavujem. Cca 10 rokov dozadu som náhodou našiel takého, ktorý pracuje za každých okolností v prospech klienta. Zarába jemu - nie na ňom. Kontakt verejne nedám - nerobím nikomu reklamu. Je možnosť hľadať prípadne sa opýtať správou. My máme veci vyriešené, sme zabezpečení. Ono to nieje len o poistení majetku. Niekoľko sto eur k dôchodku (vďaka nemu) nám pomáha - manželkin vyšiel biedne.