Odporucanie stavebnika!!!!

Dobry den chcela by som varovat ludi, ktory by hladali niekoho na stavbu domu. My sme stavali pri Martine cez pana Igora Bellu a nic horsie sa nam nemohlo stat. Vsetko co spravi je dofusovane a odflaknute. Teraz iba cakame co sa nam zas pokazi. Najhorsie na tom je, ze ma vela dlhov a ked mu budete davat nejake peniaze, tak opatrne, pretoze nemate istotu, ze Vam aj nieco postavi. U nas boli viaceri veritelia, ktorym dlhuje paniaze.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň pani Dada, Ďakujeme za upozornenie. V prvom rade je najlepšie nedávať firme pred dokončením ,,prvej etapy" peniaze. Bohužiaľ veľa firiem chce dopredu zálohy. Ja ako majiteľ stavebnej firmy by som bol radšej keby sa dala nejaka záloha dopredu, ale snažím sa nato pozerať hlavne z pohľadu zákazníka a preto dopredu peniaze neberiem. Najprv si získam dôveru pri ,,prvej etape" a ďalej to už ide hladko. Je smutné že sa stále nájde firma, ktorá zoberie niečo dopredu a potom nič nezrealizuje.
Odpovedať
Profilova fotka
@dada4444 a co u Vas robili veritalia ? to mi vysvetli to on ich k Vam poslal? :-D :-D :-D
Odpovedať
Veritelia ho hladali po vsetkych stavbach, ktore robil, a ktorymi sa chvalil, tak prisli aj k nam. Niektory uz nevedeli co maju robit, tak si zobrali dovolenku a behali po Zilinskom kraji a zhanali ho. Ked nam robil hrubu stavbu vsetko bolo v poriadku, ale potom to slo dole vodov. Asi si chcel tiez spravit dobre meno a potom, ...... Niektory si vzali aj svoj stavebny dozor, ale aj ked bol na niektore veci upozorneny, vsetko si spravil po svojom. S takym clovekom tazko.
Odpovedať
Profilova fotka
@dada4444 Kto Vám ho doporučil? Čo referencie? Toto sa stáva keď stavebník ide po ,,najlepšej"cenovej ponuke. Mám tiež zákazníčku,ktorej hrozilo búranie hrubej stavby.Stavali to bulhari. Vy ste nerozumeli im ,oni Vám.Postavili niečo úplne iné ako bolo na projektoch.Hydroizolácie úplne zle,statika,armatúra od oka. Nedotiahli prípojku na elektrinu. No hrúza. Ale dali dobrú ponuku.
Odpovedať
Referencie som hladala aj na nete. Nic som nenasla, tak som teraz chcela ostatnych varovat. Mne ich doporudili v praci. Spravila som chybu ze som sa nesla pozriet osobne na stavbu, ktoru staval. My nastastie nemame ax take problemy ako ta pani. Nasla som si dobru firmu, ale bola z Bratislavy a vraveli mi ze nech si najdem niekoho miestneho, lebo cez nic to strasne preplatim. A takto to dopadlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?