Krokvový záves 30 cm, príp. 35 cm

Kde zoženiem na Slovensku dlhšie krokvové závesy ? Našla som len v Čechách. Ďakujem za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
nadstavte tam dosky.
Odpovedať
Profilova fotka
Na stránkach www.Rigips.sk nájdete kontakty na obchodných zástupcov pre kraj v ktorom staviate.Spýtajte sa ich budú to vedieť najlepšie.
Odpovedať
Z Rigipsu mi odporúčali len krokvový nástavec. Dlhšie krokvové závesy nemajú v ponuke.
Odpovedať
@viki13 Velmi naprd robota s krokvovym zavesom. Tiez som si myslel ake jednoduche to bude, ale krokvy nikdy niesu rovnake tu ujde cm tu pol cmcm. Vyrovnavat to cez krokvove zv. je o drzku. Dalsia vec je ze krokvovy zaves je pravdepodobne celkom pekny tepepny most. Je ppriskrutkovany k tramu a k nemu prilozena vata, zima po nom prejde az k CD profilu. Nakoniec ssme spravili latovanie na krokvy a nasledne CD na priamy zaves na ktorom sa to da pekne vyrovnat. Na latkovanie sa da parozabrana, ktora sa.prederavy len priamim zavesomm. Pri krokvovom sa bude davat parozabrana pravdepodobne na CD profil a tam sa bude skrutkovat skrukarton cize folia bude preddravena viac krat.
Odpovedať
@janiiik84 Ďakujem za odpoveď. Musím pohľadať na nete nejaké obrázky toho dreveného roštu a pouvažovať s manželom.
Odpovedať
Profilova fotka
@viki13 Tu mám celú galériu fotiek z jednej realizácie https://plus.google.com/photos/103155...
Odpovedať
@viki13 ved si to objednaj z Ciech hm?ja som zhanal krokvove nastavce po celom Slovensku a nakoniec mi povedali ze mi to vedia objednat z Ciech ale musim cakat dva tyzdne...to mi nevyhovovalo casovo tak som si ich kupil z CZ sam Najlepsie na tom bolo ze u nas stali 2.18ks a z CZ som ich kupil za 1.35 cize som aj po postovnom usetril cca 80eur...slovenske podnikanie...
Odpovedať
Len pri objednavani cez web pozor. Krokvove zavesy od roznych vyrobcov mozu mat ine tvary zavesov a ine tvary CD profilov a nemusia do seba pasovat! Moze sa stat, ze zaves nebube v CD-profile na pevno, ale bude v nom hrkotat. Aby sa tomu predislo, najlepsie je objednat cely system od jedneho vyrobcu.
Odpovedať

Odpovedať
Chcela by som sa spýtať, máte CD profily s parozábranou robené vcelku na podkroví, alebo parozábrana vcelku a CD rošt v každej izbe zvlášť?
Odpovedať
snažíme sa dávať parozábranu vcelku, sadrokartón dilatujeme nad budúcimi priečkami, ktoré dokončujeme nakoniec...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?