Kde ste kupovali styrodur 5 cm?

Prosim Vas kde ste kupovali styrodur,alebo ine izolacie vyhodne,poradte
Odpovedať
www.vasestavebniny.sk
Odpovedať
Tiez som tam kupoval, zial az neskor som zistil, ze namiesto 2900 som to mohol mat za 2500 v stavebninach dektrade, rozdiel bol len v doprave..
Odpovedať
Skúste sa poinformovať v PS Stavebninách, tam som dostal tiež zaujímavé ponuky https://www.psgroup.sk/psstavebniny
Odpovedať
@2013dolly V stavebninach v Tomasove ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@stowasser zdravim. ak som spravne pochopila objednal ste tovar z www.vasestavebniny.sk. rada by som sa opytala ci bolo vsetko v poriadku. tiez sa chystame odtial objednat a kedze sa jedna o podobnu cenu ako u vas a neradi by sme prisli o peniaze, kedze treba peniaze poslat dopredu. dakujem
Odpovedať
@boba245 dobry den, ja som to kupil cez vasestavebniny, vsetko prebehlo v pohode a vsetko bolo dodane, ako bolo slubene, ale potom som nahodou zistil, ze som to mohol mat cez dektrade este o niekolko stoeur lacnejsie. Dnes by som kupoval cez dektrade, tam sa vopred plati iba zaloha, nie komplet cena za tovar a ceny mali dobre.
Odpovedať
@boba245 http://obchody.heureka.sk/vasestavebn...
Odpovedať
@stowasser dakujem za odpoved :) . my mame cenovu ponuku aj od dektrade ale tam nam vysla vyssia o nieco vyssia cena za tovar + este za dopravu si uctuju. manzel prave skusa zjednat v dektrade dopravu zadarmo tak este rozmyslame co a ako.
Odpovedať
@gashtaan dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?