Firma www.nabytokmirek.sk - skúsenosti

Ake mate skusenosti s firmou,zaujima ma kvalita vyrobkov
Odpovedať
@2013dolly mám od nich posteľ asi 2 roky a je veľmi kvalitne spracovaná, dodanie tiež bez problémov
Odpovedať
Profilova fotka
/2013dolly/ a co tak od nas? slovenska firma .budete originalni. pozri fotoblog pozdravujem.
Odpovedať
No Slovaci su fakt mnohi originalni.Uz aby sme dostavali a dorobili,lebo aka tu vladne neserioznost,klobuk dole.Kam sme to dosli.Ja uz sa bojim dalej pokracovat,co zas sa vyskztne,aky problem /myslim zo strany dodavatela/.Este ze je tu toto forum,aj ked nikde nie je napisane,ci sa tam nechvalia firmy,Slovaci su vymyselnici,len nie seriozni,Samozrejme nie vsetci,ale ten dobry sa nemusi chvalit,toho chvali jeho praca. Pozna este niekto tuto firmu maju fakt pekne vyrobky,ale uz mam obavy zo vsetkeho.
Odpovedať
Co viem, dubovy nabytok nosia z Polska, nie su vyrobca,ale obchodna firma. Svoj nabytok vyrabaju z borovice. Slogan, nakupujte priamo od vyrobcu je zavadzajuci.:-)
Odpovedať
No nemalo by sa zavadzat,ale za cenu predaja ludia robia rozne neserioznosti,aj ked vzdy pravda vyjde na povrch.Polske vyrobky tiez nie su vsetko smejdy.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
je to kvalitnejsi polsky nabytok
Odpovedať
suhlasim s @swobi, tvrdili mi sice ze nabytok nie je polsky ale viem ze je, mame od nich zariadenu komplet chalupu s rustikalnym nabytkom http://www.nabytokmirek.sk/masivny-na... polovicu sme kupovali v Polsku ked ceny boli nizsie no potom poliaci zvysili ceny aj dopravu tak sme objednali u Mireka. Dokazom toho, ze aj ich nabytok bol tiez z PL bol po polsky pisany odtien vosku na obale. Ale zatial sme spokojny, na vikendove byvanie to staci ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@2013dolly Mna ta firma riadne nastvala. Prezentutju sa ako slovensky vyrobca a pritom nie vsetko je vyrobene na Slovensku. Dovazaju aj z Polska a voci polskemu nabytku mam averziu. Ich web a reklamne letaky su velmi velmi zavadzajuce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@rado1704 máte prosím kontakt n toho polskeho výrobcu? Alebo nejakého overeneho dodávateľa z PL? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Ja môžem len odporučit dubový nábytok od Firmy Mirek , som nadmieru spokojná .
Odpovedať
Profilova fotka
My mame od nich postel a bola vyrobena bud v Srbsku alebo Bosne, uz presne nepamatam, ale urcite nie na Slovensku. Tiez som bola celkom nastvana, lebo som bola v tom, ze kupujem slovensky vyrobok. Riesili sme aj reklamaciu, sice sa chvilu zdrahali, ale nakoniec vymenili vadnu cast vyrobku. Postel je ok, sice sa trochu kyve, ked sa prudsie prehodis, ale to bude skor sposobene "dizajn nad praktickost"(tenucke nozicky), ale aspon nevrzga :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?