Odpoveď na príspevok od uzivatel07:
Od nich na kilometre ďaleko! Michal Habuda (IČ… @uzivatel07 Dobrý deň Chcela by som sa spytať, či ste zaplatili Hqbudovi spomínané navýšnie sumy. Mňa čaká vyúčtovanie a to čo píšete, sa stalo aj nám Ako cez kopirák. Fušerina akopu vecí zničených !Odpoveď na príspevok od ajka177:
@uzivatel07 Dobrý deň Chcela by som sa spytať, č… Dobrý večer, práce od menovaného nám boli vykonané niekoľko rokov dozadu a boli sme spokojní. Opakovane sme oslovili túto firmu tento rok. Na základe plánu a rozhovoru nám bola pripravená cenová ponuka, ktorá bola dodržaná. Z našej strany boli požadované určité zmeny, ktoré sme v procese diskutovali s majiteľom, cenová ponuka sa samozrejme menila s čím sme rátali, nakoľko požiadavky o zmeny boli zadané z našej strany. Ak je "fušerina" denne po sebe uprarané, kompletne zabezpečená likvidácia odpadu a žiadne starosti nás ako majiteľov počas procesu stavebných prác, my tejto firme nemáme čo vytknúť. Verím, že odbornosť, skúsený tím ľudí vás ostatných určite nesklame a budete spokojní ako my. V prípade akejkoľvek zmeny, by sme sa opakovane obrátili práve na firmu Micalstav. Prajem pekný večer.Odpoveď na príspevok od sia100:
Dobrý večer, práce od menovaného nám boli vykona… @sia100 😁👌🍌Odpoveď na príspevok od sia100:
Dobrý večer, práce od menovaného nám boli vykona… @sia100 @glam23 aj snaha sa ceni...