Výpredaje garážových brán

Mate prosim niekto z Vas skusenosti s vypredajom garazovych bran? Načo si treba dat pozor? Dakujem za info. ;-)
Odpovedať
@vlastnaminarikova Na co si dat pozor? Napriklad na farebne prevedenie, poskodenie a rozmery
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry, moj sused kupoval kvalitnu garazovu branu z "vypredaja", tusim z Topolcian.. Co viem, tak tie brany nemaju ziadne mechanicke poskodenia, vraj su to brany, ktore uz boli vyrobene pre nejakych zakaznikov, ktorí si ich neodobrali, preto su cenovo vyhodnejsie. Ved si vyhladajte ich stranku alebo zavolajte, to budete mat najpresnejsie informacie.
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan praveze, niekto ponuka akciove brany s poskodenim a niekto preto, lebo sa jedna mozno o starsie modely alebo farby, ktore sa uz nepouzivaju, to je rozdiel. Takze da sa kupit i brana lacnejsie aj s poskodenim aj bez mechanickeho poskodenia.
Odpovedať
@renatkauharikova Myslene to bolo, ze poskodenie moze byt skrabanec, alebo prevalena lamela, v com je ale zasadny rozdiel
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan urcite, tak som to aj myslela. Ale kazdopadne si myslim, ze ak sa clovek rozhodne s prerabkou domu, tak by mal pocitat v rozpocte aj s cenou brany, neviem, ale mne pride brana, (dvere, okna) za velmi dolezitu cast domu a malo by to i ladit v celom koncepte s domom, ak mate ine okna a fasadu a zrazu tam date zlacnenu branu v podivnej farbe (lebo je lacnejsia), neviem si predsavit ako to bude ladit. Okna, dvere, brana a ploty, by mali byt v akejsi symbioze s celym domov. Ved je na trhu vela firiem, ktore ich ponukaju v prijatelnych cenach s porovnani s kvalitou. To je len moj osobny nazor, kazdopadne drzim palce, aby ste si spravne vybrali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?