Projekt-Garaz-Stavba

Dobry den prajem,Vybavujem stavbene povolenie , som vo faze akurat cakam na vyjadrenia od institucii,sa chem spytat , chem postavit aj garaz samostatnu , ak by mala rozmer 7x5m co je viac ako 35m2 a prave sa vybavuje stavben povolenie vynata poda je ratana aj s garazou ci treba vybavovat nieco zvlast aj pre garaz ak by sa kupil projekt na garaz za 100 eur ci sa moze stavat aj garaz naraz alebo treba zvlast vybavovat nejake povolenia(podotykam ze som vo faze cakania na vyjadrenia od instutuci k stavebnemu povoleniu ) dakujem za info-napady. Pekny den. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
drobná stavba plní doplnkovú funkciu k stavbe, vtedy stačí ohlásenie do 25m2. Nad to je to jednoduchá stavba so stav. povolením a teda všetkými formalitami.
Odpovedať
@vader100 ak je tam už stavebné konanie tak ti už ohlášku nedovolia aj keby to spĺňalo atribúty stavby na ktorú stačí ohláška (v dvoch prípadoch z dvoch sme tak dopadli :-) a riešila sa zmena stavby pred dokončením, ale skúsenosť hovorí, že čo je na jednom stav. úrade nemožné, na inom s tým žiaden problém nemajú-v rámci "noriem"). Ak čakáš na vyjadrovačky, tak si asi stavebko ešte nepodal (ak som pochopil správne) treba to dokresliť do situačky a šupnúť tam projekt aby si to mal v stavebnom povolení.
Odpovedať
Profilova fotka
@vader100 urcite k projektu domu, daj aj projekt garaze. A v ziadosti o stavebne povolenie ziadaj o povolenie na stavbu domu a garaze, pripadne pripojok(väcsinou obsahuje stavba domu).
Odpovedať
@slavoslav ano stavbene som este nepodal este nemam vsetky vyjadrenia ,vlastne mam zatial len od vynatia pody ostatne cakam buduci tyzden.Ok musim kupit projekt garazea prilozim ho k projektu domu,na situacke mam zakreslene parkovacie miesto s popisom ze tam bude niekedy garaz 7x5,5. Ak by som sa rozhodol pre nieco taketo : http://www.befor.sk/sk/index.php?opti... aj ked to nepotrebuje zaklady tak to nemzoem postavit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?