Odpoveď na príspevok od stevo519:
Zdravím chcem sa opýtať vás skúsenejších staviam … @stevo519 Ak urobíš dobrý veniec, tak možno vydrží,... ale ja osobne by som ten stĺp radšej urobil z ošalovaného liatého železobetónu. V krajnom prípade do uvahy pripadajú snáď aj DT-čka.Odpoveď na príspevok od stevo519:
Zdravím chcem sa opýtať vás skúsenejších staviam … @stevo519 ked to bude pod vencom, tak áno..Odpoveď na príspevok od stevo519:
Zdravím chcem sa opýtať vás skúsenejších staviam … @stevo519 Mal by to riešiť statik ale myslím že to bude OK. Preklad nad dverami bude liaty alebo systémový? Nad garážou predpokladám bude preklad tvoriť veniec?Odpoveď na príspevok od treborztv:
@stevo519 Mal by to riešiť statik ale myslím že t… @treborztv áno bude preklad od porfixu široký 30 cm a nad to pôjde ešte niekoľko radov a potom veniec ktorý bude 30cm široký a minimálne 20 vysokýOdpoveď na príspevok od stevo519:
@treborztv áno bude preklad od porfixu široký 30 … @stevo519 Ako som Ti písal mal by to riešiť statik ale takto od stola si myslím že to bude OK. Ak by si sa len preda bál a chceš to poistiť môžeš urobiť ten preklad liaty z betónu a prepojiť ho až po hranu garáže.