Odpoveď na príspevok od raky4:
Zdravim, Chcel by som sa opytat o radu, kolko st… @raky4 si tu od 2016 a položíš takúto otázku? Keď ti tu napíšeme že 443,20 tak budeš hľadať niekoho kto to za to postaví? Projekt alebo náčrt máš? Lebo keby podľa slovneho popisu mali 3ja nakresliť čo tým myslíš, budú 3 rozne náčrty. Chceš tam aj dosku dole alebo bude len makadam? Pred a stena je ta 4 metrova? Bočná stena bude dom? Aký dom? Toto nikto nenaceni.. Sprav náčrt, okótuj ho, zaves sem alebo rozpošli na nacenenie do niekoľkých firiem a keď budeš mať veľa šťastia tak ti to niekto naceni...Odpoveď na príspevok od stefanby:
@raky4 si tu od 2016 a položíš takúto otázku? Keď… @stefanby ok, mozno som napisal prilis podrobne. Chcel som len nejaky odhad ceny prac s murovanim na tenkovrstvu maltu tehla porfix aku. Zaklad je beton ktory uz existuje. Nepotrebujem presne nacenenie....Odpoveď na príspevok od raky4:
Zdravim, Chcel by som sa opytat o radu, kolko st… @raky4 Tu na MS to bude len strieľanie "od brucha" a hádka, či je to veľa alebo málo. Daj si to naceniť firme podľa projektu. Budeš to mať presné.Odpoveď na príspevok od raky4:
@stefanby ok, mozno som napisal prilis podrobne. … @raky4 stale nevidim nacrt... cena niekde medzi 1 500 a 75 000 eurOdpoveď na príspevok od chrobak7:
@raky4 Tu na MS to bude len strieľanie "od brucha… @chrobak7 hmm asi mate pravdu.Odpoveď na príspevok od raky4:
@chrobak7 hmm asi mate pravdu. @raky4 Daj to naceniť viacerým firmám. Budeš mať prehľad, ako sa pohybujú ceny a budeš si vedieť vybrať u koho ti to bude najlepšie dať spraviť.