Beton pod parkovacie státie

Profilova fotka
Ahojte. Chystáme parkovacie miesto na parkovanie dvoch áut. Firma nám ide zaliať do obrubníkmi vyčleneného priestoru cca 15cm betónu na ktorý pôjde zámková dlažba. Majitel firmy mi povedal že to zaleju deň pred tým než uložia zámkovú dlažbu. Je to v poriadku? Netreba čakať viac na vyzretie betónu? Zvládne to nápor dvoch áut a v budúcnosti montovanej garáže? Ďakujem za odpovede a rady.
Odpovedať
Bez problémov to vydrží, dal by som do betónu /spodná polovica hrúbky/ kari rohož s okami 150x150 hr. 4mm aby sa predišlo popraskaniu... Osobne si myslím, že lacnejšie je naliať betón celkovej hrúbky a otlačiť vzor dlažby.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dodok:

Bez problémov to vydrží, dal by som do betónu /sp…
@dodok @mrs_foxxy presne ja tomu tiez velmi nerozumiem preco davaju ludia beton a na to zamkovu. Platia dva krat za takmer finishovu zalezitost... ta sa to presne aj onak. Ta kari siet rozhodne ano. Zaujimala by ma cena takeho kompletu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mrs_foxxy:

Ahojte. Chystáme parkovacie miesto na parkovani…
@mrs_foxxy betón dlažbu vydrží, ale určite tam pár dní ešte neparkujte. S tou kari sieťou, záleží ako dobre máte zhutnený podklad, ale ak je tam akákoľvek možnosť, že by to pohla podmyť voda, dajte silnejšiu. 150x150x4 je strašne málo. Minimum by som pod autá dal 100x100x6.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?