Zmeny v rozpocte pre SFRB

Profilova fotka
Prosim vas co ak by som som zmenila krytinu z plechu na skridlu, ide o to ze v rozpocte pre SFRB mam plech, moze sa urobit takato zmnea ci len proste co som tam uviedla? daakujem moc
Odpovedať
Ja som bol tot nedavno u pana ktory riesi v nasom meste SFRB. Povedal ze moze preplatit len to co je v rozpocte. Otazne je ako sa moze menit rozpocet pocas stavby. Kazdopadne od SFRB som ustupil lebo sposob fungovania tohto fondu nie je absolutne pre mladych ludi, ktori nemaju co zalozit a neskutocna byrokracia.
Odpovedať
Ak pomoze pridam moju skusenost. Nemal som krbovu vlozku v rozpocte po konzultacii na mestkom urade s pracovnikom SFRB som poslal ziadost o zmenu vo financovani priamo na SFRB. Po dvoch tizdnoch mi prisla kladna odpoved a aj preplatenie prebehlo standardnym sposobom. Treba ale uviest dovod preco chcete vykonant zmenu a z akej polozky v rozpocte chcete presunut peniaze. Ja som uvadzal ze si krbovou vlozkou znizim naklady na teplo a ze som v stadiu vystavby ked by som zvisne financie uz nestihol cerpat. Financie som si nasiel lahko v rozpocte z betonu do zakladov kde som uvadzal vyzsiu sumu ako som nakoniec nechal preplatit.
Odpovedať
Profilova fotka
@niless @pavuk0911 dakujem pekne prekonzultujem na nasom MU a uvidim co mi povedia ako este nie sme na 100% rozhodnuty ale pre istotu preverujem .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?