Sú hypotekárny sprostredkovatelia OVB objektívny?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s hypotekárnym sprostredkovateľom z firmy OBV Allfinanz Slovensko? Nepýta si žiadnu províziu za sprostredkovanie hypotéky, hovorí, že všetky jeho finančné služby sú úplne zadarmo, tým pádom sa bojím či bude objektívny...Ďakujem
Odpovedať
Nikto nič.....?
Odpovedať
Profilova fotka
jeho provízia je vyplatená z banky kde úver nakoniec donesie, t.j. môže byť náchylný ta nahovoriť na banku ktorú chce on.
Odpovedať
@ferikxixi hmmm, čo ja viem - cez takéhoto makléra len v tom prípade, ak je to človek, ktorý už dlhé roky robí v tomto bizinise a má dobré referencie. ináč nie. to si radšej obehaj 3-4 najväčšie banky a sám si porovnaj ponuky bánk. lebo ak je tento maklér z OVB slabší, tak sa ešte do banky nabeháš, lebo ti celú hypo môže tak pokašľať, že ťa budú z banky obháňať ako blázna a ani nebudeš mať tú najlepšiu možnosť. títo makléri chcú popri hypo predať najmä vysokú životnú poistku - lebo z tej majú oveľa vyššiu províziu ako z hypo. Takže na to zase POZOR! :-)
Odpovedať
Ďakujem za rady :) pobehal som si banky a keď dokáže vybaviť lepšie podmienky ako ja, tak nie je problém z mojej strany. Nech sa ukáže aký je špecialista :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?