Stavebný úver a poistenie

Profilova fotka
Dobrý deň, chcela by som počuť Vaše názory na poistenie úveru. Keďže bude úverové zaťaženie len na mne a som matkou mám obavy, keby sa mi niečo stalo, aby dcéra neprišla o nehnuteľnosť. Máte poistenie? Ak áno, aké, na ako dlhú dobu a za akú cenu? Ďakujem Vám vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, myslim, ze je to spravne rozhodnutie. Aj ja som si dala poistit uver, ked sa mi narodil syncek:-), Pri vybere poistenia si daj pozor hlavne na vyluky. Niektore poistenia su "lacne", ale maju x vyluk - tomu sa radsej vyhni. Poistne zalezi od Tvojho veku, doby poistenia a tiez ake rizika chces mat zahrnute. Niekedy sa oplati aj skombinovat poistne rizika 2 poistovni, aby Ta to vyslo co najlepsie.
Odpovedať
@kristina_horvathova za takejto situácie by som to síce odporúčal, ale tak isto by som do toho nebol ochotný investovať horibilné sumy - max do 40 eur mesačne, aj keď pri živiteľovi by som to možno tlačil aj do denných odškodných, nie však na úkor poistenia úveru.
Odpovedať
Profilova fotka
@finsluzby Ďakujem. Neviem sa rozhodnúť, určite by som chcela mať istotu, ale neviem za akú cenu. Musím si asi pozisťovať, čo poisťovne ponúkajú a potom sa rozhodnúť.
Odpovedať
@kristina_horvathova ponúk je dosť, otázka je kvalita.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?