Spojenie uverov

Profilova fotka
Ahojte neviete kedy môžme spojiť hypotéku a spotrebak do jednej splátky?
Odpovedať
@dominika_bruneta_flontekova Nikdy. To sú 2 rozličné finančné produkty, každý splácaš osobitne samostatnými splátkami. Takže každý mesiac musíš urobiť 2 samostatné platby s rôznymi variabilnými symbolmi. Ale ak si sa chcela spýtať niečo iné, alebo si pod tým myslela niečo iné, tak konkretizuj otázku.
Odpovedať
hmmm to sa asi neda, leda ze by ste si navysili hypo a vyplatili spotrebak, no spojit to do jedneho, to si tiez myslim, ze sa to neda
Odpovedať
Profilova fotka
To sa nespája, úver sa navýši a vyplatí spotrebák.
Odpovedať
@chrobak7 @borisss @sandria podľa otázky to skôr vyzerá že @dominika_bruneta_flontekova mal na mysli refinanc spotrebáku hypotékou. kedy sa hypo navýši, z nej sa vyplatí spotrebák a ďalej sa platí iba hypo @dominika_bruneta_flontekova to si mala na mysli?
Odpovedať
Profilova fotka
@sousedekovci89 ok a ja som nenapísala to iste ? 😁
Odpovedať
Profilova fotka
@sandria toto som. Myslela
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika_bruneta_flontekova buď ísť do banky kde máte úver a požiadať o navysenie, alebo ísť cez finančného poradcu. My máme finančnú poradkyňu, všetko nám vybavila, poradila, vysvetlila. Je to pre nás ľahšie, keď niečo treba tak jej len zavolám a ona vybaví.
Odpovedať
@dominika_bruneta_flontekova tiez sme to riesili cez financneho poradcu. Ten mi to obehal predostrel ponuky u mna doma prediskutovali sme to a vybrali to na com sme sa zhodli ze bude pre mna najlepsie.
Odpovedať
@sandria ako ano akoze v principe k tomu spojeniu dojde 🙂 jasne ze z hladiska presnosti to tak nie je ale ludovo to tak vola asi 90% ludi 😁
Odpovedať
Profilova fotka
Len neviem po akom čase sa to dá ci až po roku alebo ako
Odpovedať
@dominika_bruneta_flontekova vtedy, keď budete refinancovať hypo, zoberiete väčšiu a vyplatite predčasne spotrebák. V pohode sa to dá. Robil som to. 😉 A kedy? To je úplne jedno. Len keď budete refinancovať hypo mimo dátumu fixácie, platíte poplatok 1% z aktuálnej výšky starej hypo ako "pokutu"...
Odpovedať
Nie do jednej nie. Muselo by to byt tak ako pisal @megdesign, ze y ste si to spojili do tej hypoteky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dominika_bruneta_flontekova môžete kedykoľvek - podmienka je aby bola dostatočná hodnota nehnuteľnosti, ktorá pokryje hypo i spotrebák. Predpokladám ale, že za pár mesiacov Vám hodnota nehnuteľnosti nestúpla natoľko, aby sa Vám do hodnoty ,,vopchal" aj ten spotrebák.
Odpovedať
Profilova fotka
@andreah25 no hypo sa brala 115 spotrebak 6 cena mahnutelnoati bola 130
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika_bruneta_flontekova hypo Vám bola poskytnutá takmer 90% z hodnoty nehnuteľnosti. Čiže ten spotrebák pokiaľ nestúpla hodnota nehnuteľnosti, tak neviete do tej hypo schovať. Ak hodnota stúpla, požiadajte banku o navýšenie. Bude samozrejme treba nový posudok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?