Skúsenosti s Kamapro - hypotekárne centrum

Dobry den, ake mate skusenosti s touto spolocnostou? po ziadosti, aby okrem urokovej sazdby mi spracovali aj RPMN, sa poradca odmlcal...2 tyzdne a nic
Odpovedať
Ahoj, ja som cez nich riesil prvu hypo a som presvedceny, ze tu aj inde je kvalita sluzby ciste individualna vec. Proste clovek, ktory sa o teba stara. Bud je dobry alebo nie. Ja som bol v BA a tam je pani Kosirerova, na ktoru mam len dobre referencie. Lepsi urok ako by si si sam vybavil asi nebudes mat (aspon si myslim) a nebude to ani omnoho rychlejsie, ale mas to komplexne a bez straty casu. Proste dostanes vsetko ako na taniery. Jeden papier s porovnanim vsetkych bank, rady k tomu, potom vsetky vybavovacky a uz len podpises. Cista pohoda. Ja som spokojny.
Odpovedať
Profilova fotka
@raven77 nam vybavovala pani čo pre nich pracuje ,uver bez dokladovania prijmu,lebo inu možnost sme nemali,všade v bankach nas odbili a ona nam uver dokazala vybavit,za čo som jej velmi vdačná,velmi prijemna mlada pani.Ja možem odporučit tuto spoločnost
Odpovedať
no mne by "vybavili" urok o cca 0,3 % vyssi ako som ho ziskal od ineho. ono aj ked sa to asi nezda a vravia ze su nezavisly od bank asi to az tak velmi pravda nebude. Mimochodom bol som v troch roznych hypocentrach a vsade mi ako najlepsiu odporucili inu banku - jednalo sa o vybavenie uveru v tom istom case s tou istou priem. mzdou na to iste casove obdobie s fixaciou. Pekny den.
Odpovedať
@marek76 pre moje info, kedy Ti odporucili najlepsiu banku? Pri prichode do hypocentra, alebo az po zisteni vsetkych informacii o tebe a overeni v bankach? Mne p.Kosirerova rozhodne nic neslubovala, dala vediet konkretne cisla, ked vedela vsetko potrebne o mne a mojej situacii. Co povedala, to presne dodrzala, co nemozem povedat o bankach, ktore cloveka nabalachaju a ked prijde k podpisu zmluvy, odrazu tam vidite uplne iny urok, ako ste riesili. Veril by som aj tomu, ze to tak moze vyjst aj uplne nevinne, pretoze kazda hypo osoba ma ine kontakty a v inej banke, takze na roznych miestach vybavia ine specialne vyhody a teda u kazdeho bude aj pre tu istu osobu ina banka najlepsia. Moj nazor.
Odpovedať
pozri, prebiehalo to asi tak - na zaklade odporucanie tej ktorej osoby som prisiel do hypocentra uz za konkretnou osobou, mal som so sebou vsetky papier - pasky, priemery, co kde kolko platim a dlzim ..., co chcem a za kolko kupit. debata okolo toho, kde zistovali co chceli. po odchode mi povedali, ze sa ozvu. Tak cca dva-tri dni - telefon od nich, prisiel som, povedali a ukazali mi tabulku s % a cislami - tolko a tolko budem platit v tej a tej banke pri takej a takej viazanosti. Tot vsjo. V prispevku som neutocil na p. Kosirerovu - nepoznam ju, len som povedal, ze mi ponukli vyssi urok. pekny vecer.
Odpovedať
Prepac, ja som si ani nemyslel, ze utocis. Tiez som napisal len moju skusenost. Ja som si ten papier s cislami dal poslat emailom, aby som nechodil zbytocne, inak postup rovnaky. P. Kosirerovu spominam preto, ze uz na zaciatku som pisal, ze cely dojem a kvalita sluzby je o konkretnom cloveku, cize nechcem generalizovat a hajit KamaPro. Nikoho ineho tam nepoznam, takze preto sa odvolavam stale na nu. Tiez tot vsjo (moj casty vyraz). Peace.
Odpovedať
sak tiez OK. maj sa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?