Schválenie certifikátu od Všeobecnej úverovej banky

Chcem sa spytat ma schvaleny certifikat je mozne ze uver neschvalia? Alebo ten certifikat zarucuje schvalenie... Pytam sa lebo nejdem brat plnu sumu ale mam dat zalohu realitke a nerada by som o nu prisla. Dakujem
Odpovedať
Ja mám tiež hypotéku od VUB - certifikat je vlastne osvedcenie o tom, ze ta banka ohodnotila ako bonitneho klienta dala ti prislub hypoteky... Takze uver ti schvalia - jedine, ze by tam bol problem s nehnutelnostou (ak nou budes rucit v prospech uveru), tak si viem predstavit, ze by ti ho mozno v konecnom dosledku nedali... Ale tak porad sa hlavne s clovekom v banke. Ja mam s VUB velmi dobre skusenosti.
Odpovedať
my mame tiez uver z VUB a doteraz nebol s nimi žiadny problem, ochotne nam poradili a vyšli v ústrety, len niekedy sa mi zdalo, že chcu toho privela.
Odpovedať
@astrow dakujem, myslim ze by nemal byt problem z nehnutelnostou kedze idem kupovat 6 rocnu novostavbu, v super stave a vlastne potrebujem uver 70%, tak snad . Ja len mam s tohto dost nervy.
Odpovedať
Tak to by malo byť v poriadku... Podľa mňa HC je naozaj niečo ako prísľub budúceho úveru...
Odpovedať
@nicolas261 záleží na banke, ktorá ten certifikát vydala - vo vub už nie je garancia úrokovej sadzby počas doby trvania certifikátu, čo však nepovažujem za najhoršie - najväčší problém je v tom, že človek síce pozná výšku sumy, ktorú dostane, ale nepozná hodnotu nehnuteľnosti, do ktorej je ochotná mu vub banka požičať. Tých 70% by malo byť ok.
Odpovedať
@finsluzby dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?