Refinancovanie uveru

ahojte, s manželom sme vzali uver vo výške 33000 eur na bývanie.Platíme mesačne 160eur. Chceli by sme ale ďalších 7000 eur. Viete mi poradiť, dalo by sa to urobiť k tomu uveru, bez spracovateľského poplatku a bez ďalšich papierovačiek, aký je pri tom postup, čo možu žiadať, či sa to navýši o veľa mesačne a za aku dlhu dobu poskytnu ďalší uver ? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelinka33 Zalezi na tom v akej banke, niektore banky nenavysuju, niektore navysia, ale kazda banka ma iny limit. Opat niekde je to s poplatkom, inde zase bez. Najlepsie je opytat sa priamo vo Vasej banke. Budete to mat najrychlejsie. Otvore sa opytajte na poplatky, do akej sumy a ci Vam vedia navysit. Co sa tyka papierovaciek, tak to bude minimalne, len podpiste dodatok, alebo novu zmluvu a peniaze Vam hned nabehnu. Samozrejme ziadost musi byt, ale to Vam pomoze vypisat pracovnik v banke.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelinka33 Zdravím Vás. Napísali ste málo informácií, aby som Vám vedel napísať presnú odpoveď. Aká je hodnota nehnuteľnosti, ktorá je predmetom zabezpečenia úveru na bývanie? Kedy a v ktorej banke Vám končí fixácia úrokovej sadzby na existujúcom úvere? Odporúčam Vám vyhľadať odborníka na úvery. Je to rýchlejšia cesta k úveru s výhodnými podmienkami, ako hľadať odpovede na internete. ;-)
Odpovedať
hodnota nehnuteľností je 100000eur, brali sme uver v slovenskej spor. len nedávno v auguste 2013 a 3 ročná fixácia.dufam, že bude možné a čo najrýchlejšie vziať k tomu ďalši uver, ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelinka33 Dobrý deň, ak požiadate v Sporiteľni o nový úver, malo by to prebehnúť rýchlo a bez problémov. Neviem na akú dobu máte súčasnú hypotéku, ale ak je na cca 25 rokov, splátku nového úveru budete mať vo výške približne 33 eur/mes +/- 3 eur. Ak by ste mali záujem o prekonzultovanie ďalších možností vrámci SLSP, napíšte mi prosím do IP.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?