Potrebujete pomoc pri hypotéke? Žilinský kraj.

pýtajte sa
Odpovedať
Ešte to nie je aktuálne, ale zaujíma ma, či je nejaká možnosť dostať hypotéku cca 1 milión, ak ja budem na rodičovskej dovolenke, manžel je učiteľ, a už splácame 1 úver zo stavebného sporenia.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa chcela opýtať, uvažujeme o "prehodení" hypotéky do inej banky, ale dosť sa bojím papierovačiek okolo toho, neviem čo to všetko obnáša. Naša hypotéka je vysoko úročená, boli sme nútení si ju vziať z tejto banky, lebo developer s ňou spolupracoval, bývame v novostavbe. Každý rok máme možnosť splatiť 20% dole. Zatiaľ sme to využili dvakrát. Inak je všetko spoplatnené. Neviem, či sa pri prenesení do inej banky tiež kontroluje bonita. Poviem to na rovinu, manžel si vtedy daň. priznanie "prispôsobil"... teraz tomu tak nie je... ďakujem za radu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ja by som sa chcela opýtať, či je možnosť získať hypotéku s podporou pre mladých, keď ja som na materskej a manžel má čistý príjem cca 350 eur... v banke nám povedali, že do 33 000 eur úver dostaneme a výška splátky by mala byť cca 100 eur...
Odpovedať
martinkakatinka: A to z coho potom chcete zit? dostat minimalku, ty si asi na materskej... Najlepsie by bolo, keby si tvoj manzel nasiel normalne zaplatenu pracu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?