Poštová banka: Nevadí, že podporujete Gorily z J&T?

Prosím názory...je jedno kde si požičiate peniaze alebo zvažujete aj také faktory ako vlastník...tj. napr. prima banka...mafiani z Penty a Poštová banka...mafiani z J&T? alebo má slovák ešte hrdosť a od tých zlodejov si úver nezoberie?
Odpovedať
Slovak hrdost ma, ale nema peniaze. A ak su sny a niesu peniaze, nezalezi od koho ich ziska ak sa mu to oplati.
Odpovedať
Hmm, a u ostatnych bank ako viete, kto je ich majitel?
Odpovedať
presne ani jedna banka na slovensku nie je slovenská sú to len dcéry zahraničných bánk,takže si požičiaš od toho kto dá najnižší úrok a je ti ukradnuté kto si tým naplní vrecká
Odpovedať
Neberte to v zlom ale Ja a Ty ci Pentagramcek su tam kde su iba vdaka politikom, to potom by ste sami seba mali pytat ci Vam nevadi platit dane do takeho statu, kde sa velky podiel rozkradne. A aj politici robia iba to co je im dovolene ludmi. Takze na mieste je otazka co sme My sami urobili pre to aby v tomto state sa zilo inak? A tu myslim ze by sme rovnako ako Ti co rozkradaju sa nemohli pozriet na seba v zrkadle. Druha vec je ze 3/4 populacie je jedno co sa tam hore deje, co je horsie az by sa dostali na miesto politika tak by robili to iste....Na druhej strane aj dotycna banka zamestnava ludi, plati nejake dane takze mozno lepsie ako nejaka sro, kde konatel spreneveri peniaze a nezaplati svojim zamestnancom, dodavatelom ci odberatelom ako aj DU SR ci Soc.poist...v tomto je aj nas stat horsi ako akakolvek banka.
Odpovedať
Profilova fotka
A čo ak máš požičané od svojho nevrlého suseda, ktoré tak z duše neznášaš? Aj on môže byť totiž akcionárom ktorejkoľvek inej banky v SR a Ty o tom ani nemusíš vedieť :-D ... a on na Tebe zarába. No nie je toto ešte viac na šľak trafenie :-D ....
Odpovedať
no ako vidim podla odpovedi predo mnou tak je jedno, ze najprv ti financnici rozkradli stat. staci ked daju nizky urok a idete sa im do zadočkov postrkat. lebo je rozdiel pozicat si od niekoho a nevediet kto to je (ad maminnka) a vedome si poziciavat od korupčnikov a tym vlastne schvalovat ich konanie. ale zrejme som cierna ovca, etika sa už moc nenosí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?