Poistenie úveru v ING máte niekto ?

Strecháči máte niekto poistený úver v ING konkrétne produkt ING SMART vaše skúsenosti ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 ja sice nemam, ale prave ING? je vela poistovni a aj vyhodnejsich cenovo a dokonca aj s lepsim krytim
Odpovedať
@seffka ako od nich mám cenovo naj ponuku ale neviem či je to dobrá volba ešte zvazujem alianz :)
Odpovedať
prave take nieco riesim ...mozes dopisat podrobnosti ake ti dali podmienky?
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi na tom, co potrebujete kryt, ono vsetky poistovne maju vyhodne balicky, skor by som sa viac ako na cenu skusila povrtat na nete a popozerat plnenie jednotlivych poistovni, lebo darmo platite vyhodne poistne, ked v pripade plnenia Vas poslu niekam :)
Odpovedať
ak si to smart davate ako zivotne spolu so sporenim, tak to skor nerobte.... poistenie ma poistovat, sporenie ma sporit. (samozrejem ze ten co to predava bude tvrdit opak..lebo na sporeni skásne prve 2 ročne splatky ako proviziu).
Odpovedať
@katuska24 Oslovte Allianz, máme teraz 30% zľavu na rizikové životné poistenie, ceny vychádzajú naozaj zaujímavo:-)
Odpovedať
@diana70 mám uz aj ponuku s alianz to som si sama obehala ten ING to cez finančeného poradcu a on mi dal toto ako naj ponuku s klesajucou sumou :)
Odpovedať
@katuska24 Klesajúcu poistnú sumu má aj Allianz, ak Vám môžem poradiť dajte si do toho aj kritické choroby (neverili by ste koľkí klienti mi vravia že to majú v rodine, hotový civilizačný mor), Allianz má širokú škálu kritických chorôb (rakovina, infarkt, alzheimer, mŕtvica, parkinson...), trvalé následky úrazu a oslobodenie od platenia.
Odpovedať
@diana70 No manzel má jednu zmluvu v alianz a tam má aj kritické choroby aj oslobodenie od platenia aj trvalé následky urazu vy robíte alianz :)
Odpovedať
@katuska24 Áno, veď preto sa vyjadrujem k tomu, v čom mám prehľad:-)
Odpovedať
@katuska24 videl som jedno smartko a bola to bieda - pekne si zadefinuj, čo potrebuješ a nechaj si urobiť ponuky, potom sa lepšie pozerá + trocha menší kuk do poistných podmienok :-D
Odpovedať
@finsluzby poistiť uver smrť a invalidita a čo amslico ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katuska24 polož si 2 otázky - koľko chceš za to platiť a aké majú byť poistné sumy? Bez toho sa ťažko radí ...
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 záleží od toho, či chceš mať poistenú invaliditu iba z úrazu alebo aj choroby....
Odpovedať
@evkaspa aha a ako si dávajú pri poistení uveru ?
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 záleží na Tebe ako si vyberieš. Kľudne môžeš rozložiť poistenie rizík do napr. dvoch poisťovní i keď to nie je bežné. Amslico má poistenie invalidity z titulu úrazu, chorobu pravdepodobne doplnia do svojej ponuky až o pár mesiacov.
Odpovedať
@evkaspa Amslico je dobrá volba podla vás lebo uz sa v tom strácam potom som ešte zvazovala alianz , poistenie uveru je v prípade smrti , invalidity, a potom v prípade straty zamestnania ?
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 Je jedno akú poisťovňu si vyberiete, vždy si však riadne pozrite poistné podmienky plnenia poistnej udalosti. Uvediem to takto: - poistenie smrti by som odporúčala vždy - treba však poistenie smrti akejkoľvek, tzn. choroba aj úraz (pozor na podozrivo lacné poistenie smrti úrazom, v tom prípade úmrtie napr. infarkt či čokoľvek iné nie je plnené) - poistenie invalidity si treba dobre zvážiť - toto poistenie býva dosť nákladné a jeho zmysel je úžasný, ale na druhej strane je otázne, či dostanete plnenie v prípade uznania invalidity - totiž väčšina poisťovní má uvedené, že poistné plnenie nastáva, ak je klient uznaný invalidný viac ako 70% (alebo 40% už majú tiež poisťovne, ale toto je ešte drahšie poistenie). Totiž, sociálna poisťovňa Vás môže uznať trvalo invalidným človekom, ale do správy uvedie, že postihnutie je napr. 35% a máte po poistnom plnení z poistenia. Alebo zrovna Vám dá, že invalidita 69% a máte smolu. Sama seba sa spýtajte, o koľkých invalidoch viete, že majú uznanú invaliditu nad 70%??? Ja viem zo svojho okolia iba o jednom a to je pán, ktorý sa sám nedokáže ani najesť.... - strata zamestnania - toto poistenie v podstate nie je zlé, ale väčšinou jeho plnenie nastáva iba v prípade, že strata zamestnania je z dôvodu výpovede od zamestnávateľa (nie zamestnanca) a je to len v prípade hromadného prepúšťania. Hromadné prepúšťanie je definované ako výpoveď pre viac ako 10 ľudí myslím a musí byť ohlásené na úrade práce. Aká je teda pravdepodobnosť hromadného prepúšťania vo Vašej práci? Moja rada teda znie, poistenie určite áno - no nech je tam vykrytá najmä akákoľvek smrť (aby rodina neostala na holičkách) a samozrejme náhrada príjmu pri PNke, pri úraze - čiže trvalé následky úrazu a doba liečenia úrazu aby boli vykryté a taktiež poistenie kritických chorôb - toto je môj osobný názor, že by mali mať ľudia pri hypotéke poistené.
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 V poistení si treba vždy dať pozor na výluky - čím menej alebo takmer žiadne - tým lepšie!!! V žiadnom prípade neuzatvárať poistenie, kde sú uvedené výluky typu: precenenie vlastných síl...., lebo poisťovne sa v prípade poistnej udalosti majú o čo oprieť a neplniť. Ja by som vo Vašom prípade asi skombinovala dva poistné produkty, pričom poistenie invalidity aj z titulu choroby nad 40% napr. s mesačnou rentou, aby nebolo poistné príliš vysoké. Poistenie v Allianzi vychádza vo väčšine prípadov finančne náročnejšie.
Odpovedať
@evkaspa viete mi povedať aké výluky má amslico no v alianz poistenie uveru 77 tis vychádza na 33 eru aj s oslobodením od platenia, :-) v ktorej poisťovni sa dá poistiť nad 40 % invalidita s choroby ?
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 myslím, že oproti allianzu by nemali mať viac výluk. Viac v IP:-).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?