Mali ste kontrolu zo Štátneho fondu rozvoja bývania?

Profilova fotka
Chcela som sa spýtať, či niekomu prišla kontrola ŠFRB??? Ako to prebieha??? :-| :-| :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Tak toto by zaujímalo aj mňa. Práve dnes sme dostali oznam, že nás budúci mesiac navštívia tak aj ja by som chcela vedieť ako to prebieha.
Odpovedať
Profilova fotka
nič to nebolo, došli na čas, pozreli si dom, spýtali sa nás, či to čo sme vyfakturovali, je aj zabudované v dome, priznali sme sa ze IPA nie je nalepena, tak nam dali mesiac cas na nalepenie, spísali sme záznam, podpísali a hotovo, boli sme poučení čo treba ku kolaudácií, príp. že by sme nestihli do 2 rokoch skolaudovat. POHODA p.s. aj my sme sa báli a tu sme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My už bývame a aj skolaudované máme a dnes poslali papier že nás navštívia. My máme všetko čo je na faktúrach, to je aj v dome použité. Len na kolaudačnom rozhodnutí máme napísané, že musíme spraviť fasádu do 4/2011 a tú zatiaľ nemáme, bo sme mali rodinné problémy ,, rakovina u švagra, následne infarkt mojej svokry, hned na to úmrtie švagra a iné,, no a pri tomto všetkom sme aj pri tomto špatnom počasí nejak nestihli tú fasádu, hoci peniaze máme pripravené.Preto mám trošku obavy čo na to povedia, že sme to nestihli.Ale dúfam že budú ok, hoci z pána na mestskom úrade som mala vždy depku a neviem prečo:-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam za informacie :-) ja mozem uz teraz tiez povedat ze je to pohoda, pretoze dnes doobda uz boli u nas. boli to len pani od nas uradu kde chodime potrvdzovat faktury. popozerali co vsetko mame, ci je vsetko na fakturach a aj v dome a co je ine ako na prjektoch. spravili potom zapisnicu vsetko podpisali, dopisali tam, ze mame drobne zmeny, ktore vyhovuju (presunuta garaz, vchod z garaze z vnutra domu,ktory tam nebol a mensie zmeny v pivniciach. mali sme aj obavy co nam povedia, lebo na projekte je zumpa a mame cisticku,ale uplne v pohode). a dokonca nam to pomohlo, akokeby nas to posunulo dopredu a zajtra uz mame akokeby predkolaudacne zasadnutie a o par dni mozeme kolaudovat, pretoze je vsetko v poriadku a nachystane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@macopka juj tak super ti to dopadlo. už aby aj my sme mali po kontrole, len ja mám práve z toho pána z úradu strach. Možno on za to nemôže ale ja dostávam paniku, keď ho len vidím. :-D Tak dúfam že pride v dobrej nálade a bude super.
Odpovedať
Profilova fotka
neboj, urcite to aj vam dobre dopadne :-) drzim palce :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ludia, súrne potrebujem vediet - ked pride kontrola zo SFRB, tak pride niekto len z prislusneho MsU alebo aj priamo z BA? @prievanka @atenaf @macopka alebo ktokolvek iny, kto vie odpovedat. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenoc ku nám prisli len z MsÚ bolo to v pohode, neboj sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenoc ku nám tiež len z MsÚ a bolo to v pohode ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@prievanka @atenaf baby ďakujem. Zatiaľ sa neohlásili, ale nejak som to očakávala, lebo si žiadame odložiť kolaudáciu. atenaf, všimla som si, že akurát s tebou sme si písali o odložení kolaudácie, vy ste ako nakoniec dopadli s tou prístupovou cestou, už ju máte?
Odpovedať
@macopka ahoj, sice to nesuvisi s temou, ale co treba na vybavenie cisticky?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?