Má niekto hypotéku z mBank?

Profilova fotka
Dobrý deň, pobehala som už niekoľko bánk kôly hypotéke. V mBank sa mi zdajú zaujímavé podmienky, ale keďže na Slovesku je to novinka, mám pochybnosti, či to skúsiť tam alebo v nejakej známej overenej banke. Máte niekto s touto bankou skúsenosti? Najmä teda s hypotékou? ďakujem....
Odpovedať
Profilova fotka
Vcera jsme ji akorat byli zjistovat. Manzel si chtel puvodne nechat udelat nekolik nabidek od ruznych bank, ale nabidli nam tak zajimave podminky, ze to jinde ani zkouset nebudeme. Mame od nich bezny ucet a je to poprve, co nam ucet vydelava.
Odpovedať
Profilova fotka
to som rada..držim palce. a nemate strach z toho, ze sa tie podmienky v buducnosti vyrazne pohorsia..lebo mne sa zdaju az moc vyhodny..nema to nejaky hacik???
Odpovedať
Profilova fotka
Pokud se v prubehu let vyrazne pohorsi urok, tak kdykoliv zavedeme bezplatne fixaci ;-) Fakt to maji vymyslene pro lidi a ne jenom pro sebe 8-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
osobne, by som si na toto davala asi pozor, ale to hovorim za seba pretoze ako banka musia z nieco zit a zarabat a teda z tej trochy penazi co tam ludia davaju to asi nebude bohvieco aby mohli popritom ponukat tak vyhodne hypo som velmi opatrna ohladom prilis vyhodnych veci, najma co sa tyka dlhodobeho hladiska ak by som zvazovala hypo u nich, radsej by som sa spytala nejakeho nezainteresovaneho bankoveho/financneho poradcu, ci je to u nich v poriadku ... proste zistila by som si nazor z viacerych stran teraz to totiz moze byt zaujimave ale len dovtedy, kym si nalakaju ludi ale co potom? a mozno im krivdim a su uzasni! :-x
Odpovedať
no jo, aj ja by som si davala pozor, lebo hypo je hypo a nie je to sranda...
Odpovedať
A viete ze Mbank je povodom z Polska? Inak zaujimavy clanok http://www.etrend.sk/osobne-financie/... A to som si len dala vyhladat do google. Nie vsetko co je na zaciatku vyhodne moze byt aj dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
energy ten clanok je este z uplnych zaciatkov mbank... precitala som si aj nejake negativne blogy o tejto banke.... ale asi na kazdu banku najdes taky blog a kopu staznosti (tiez mam svoje skusenosti s nekompetentnostou zamestnancov jednej banky ;-) fakt je ten, ze ked sa nieco nepodari hned je toho plny internet a ked sme spokojni tak cusime :-) co je skoda, lebo radsej by som si precitala odporucania (aj na tomto fore) ako staznosti...
Odpovedať
Holky, rozmyslete si to dobře. Přece jenom není moc dlouho na trhu a nikdo neví, co za pár let udělá. A je docela rozdíl mezi běžným nebo spořícím účtem a hypotékou, která je většinou na 30 let. Přece jenom bych volila jistoty na trhu, kde záleží, co vyjednáte nebo poradce Vám vyjedná. Přeji šťastnou ruku, ať dobře zvolíte a pamatujte si, že i nejnižší úroky nemusí být dobrá volba, protože po uplynutí fixace se Vám to může pěkně prodražit a přefinancování, taky něco stojí.
Odpovedať
mbank má v Polsku pouze sídlo, avšak je součástí rakouské Commerzbank či jak se to píše, která je stabilní a tvoří záruky pro Mbank. např. pro mě představuje větší jistotu a stabilitu než např. Reifka nebo kdy představovala E-banka ži Živnobanka. S hypotékou u mbank zkušenosti nemám, ale máme s manželem od začátku u mbank konta, a mpůjčku a vše je o.k, zatím bez problémů...chtěli jsme hypotékou z mbank refinancovat tu naši, ale teď jsou úroky jinde než když jsme si ji brali, takže se nám stále vyplatí hypo nechat tak jak je. Co se týká problémů s hypo, bezkonkurenčně vede v nekompetentnosti zaměstnanců ČSOB.
Odpovedať
energy: ten článek je rok starý.....teď nerelevantní, karty jsou, fungují. Taky v Česku. Pokud na Slovensku máte problém, nebude to problém celoplošný. Navíc, poluid má banka v dodávkách karet novým klintům zpoždění, je to uvedeno jasně a výstižně na stránkách banky ve fóru. Osobně jsem dostala kartu asi za týden po podepsání smlouvy. což je rychleji než kdekoliv jinde....
Odpovedať
Ahoj,tak o hypotece od Mbank taky uvažujeme, manžel má unich účet..jen čekám až začnou vydávat embosové platební karty a přecházim okamžitě k nim(jsem klient KB). Konečně banka pro lidi a ne ty zloději v kamenejch barákách. 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Caute holky, ale prave neviem v ktorych novinach (tu v Cechach) som zahliadla nejaky negativny nadpis v suvislosti s hypo v mbank. No neviem neviem. Je pravda, ze je to absurdne tie poplatky v bankach, ja musim zaplatit za to, ze chcem vybrat svoje! peniaze, brutus, a napr. sa mi nepaci obliekanie zamestnancov v urcitej banke tu v Prahe, kazdy ako pride, proste ziaden jednotny odev, ako v cirkuse, podla mna banka ma mat uroven, u nas sa mi paci, ze chodia v jednotnom odeve (aspon napr. v Tatrabanke)
Odpovedať
Konečně banka pro lidi a ne ty zloději v kamenejch barákách. tak tato veta ma naozaj pobavila nic v zlom ;-) mozes si aj nohy zodrat ale na tejto planete nenajdes banku ktora robi nieco nezistne pre LUDI :-D ved oni ziju s nasich penazi mBank nie je charita pre nas a uz vobec nie "konecne banka pre ludi". Vsetko ukaze cas a potom sa uvidi ja jej nedavam dlhu zivotnost aj ked ma sidlo v polsku a su za nou rakusania kde je napisane ze po case nezistia ze im to netoci peniaze tak ako treba a kludne ju popustia niekomu inemu aj s vami :-D ved to je uplne normalne stale sa banky predavaju a fuzuju ;-) A k embusovanym kartam len tolko je to najlahsie zneuzitelna karta staci ze nou zaplatis cez internete niekto sa dostane k udajom a moze cez tvoje cislo tvojej karty nakupovat po celom svete to sa naozaj realne stava :-p ten PIN kod ktory mas prideleny je predsa na nieco dobry ;) podobne ako karty na podpis alebo kreditne karty ked ti kartu na podpis ukradnu staci si len nacvicit podpis jeho vzor si kazdy zlodej najde na zadnej strane karty :-D :-D :-D
Odpovedať
energy ..no doporučuju ti vyjet i mimo rodnou zemi, protože je vidět že o politice bankovních domů v zahr. nic moc nevíš, nesoudila bych ostatní banky dle českých a slovenských bank. Jiste, že peníze které tam vložíš banky "točí" ale to ví i člověk, který rozumu moc nepobral..nicméně poplatky je už jiná liga..z toho se financuje režie banky a tou mBanka jaksi není..páč nemají takové vícenáklady jako ostatní bankovní domy...Něco si otom přečti a pak piš...doporučuju časák Ekonom... A k emboskám, tato karta je určená k platbám offline a jaksi s elektonickou to nejde..logicky, nemají reliefní písmo. Pokud si ji klient vybírá, tak ví proč. Zneužitelnost tam je o trochu vyšší ale jen z důvodu opětovného použití i přes blokaci, což u elektronikých nejde (Nicméně hackeři jsou čím dál víc vynalzavější.) ale to vše platí při výběrech z bankomatů a při platbě na terminálu se mi ještě nestalo, že by mi obchodník strhnul více než bylo účtováno za zboží či službu. A ani nikoho takovýho neznám. Ty jo??? Navíc k emboskám banka vydává na požádání internetovou kartu a s tou můžeš platit bezpečně, nikdo ji nezneužije, leda bys ji někmu dala a k jinému než internetovému placení ji stejně nevyužiješ. Nejdřív si otom něco zjisti a pak veřejně piš..zbytečně se ztrapňuješ.
Odpovedať
baby..doporucujem vam pozriet sa fakt na zahranicne banky..ja zijem v zahranici(UK) a poviem vam,ze tu banky neziju z poplatkov..tu neplatim nic,ked si vyberiem peniaze z ineho bankomatu,tu nie je ziadny mesacny poplatok za vedenie uctu,ci poplatok za vyber alebo vklad..tieto banky ziju z niecoho ineho..a myslim,keby sa aj tie nase slovenske/ceske banky dostali do tejto fazy bolo by to uplne super..ved hladat po celom meste bankomat mojej banky je fakt chore..ale co uz..este dlho zrejme potrva,kym sa to u nas zmeni.. a hypoteky..no myslim,ze je jedno,v ktorej banke si to clovek vezme..lebo jeden ziska v nejakej a ten dalsi nema sancu,aj ked podmienky splna..je to individualne..a vzdy je moznost zobrat hypo v inej banke a splatit nou nevyhodnu hypo..ved podstatne je ziskat tu hypo a hlavne rychlo..ked uz clovek potrebuje..
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa osobne mBank nepozdáva...všetko je príliš jednoduché a " ideálne" . nejako neverím novým spoločnostiam, lebo nemám s nimi dobrú skúsenosť. radšej vsadím na niečo overené, i ked sú tam menej výhodné podmienky ;-)
Odpovedať
Mila Alisek pokial viem toto je diskusia a nemusim mat vysoku ekonomicku aby som sa tu mohla vyjadrovat k temam o bankach! Je to moja osobna vec pre mna su trapni ti co silou mocou potrebuju mat vsetko podlozene napriklad EKONOMOM a pritom ide len o nezavazny pokec! Nehnevaj sa ale je to tu o diskusii a vyjadrovani si vlastneho nazoru niekto sa opyta a ludia sa vyjadruju myslim ze wewe4 si chce precitat viacero nazorov a roznych skratka je to tu o ludoch a co si myslia alebo aku maju skusenost ak sa mylil tak nech admin zmeni podstatu diskusneho portalu!!! Rob si co chces otvor si ucet kde chces plat kartou akou chces ale prosim nechaj ludi na diskusii diskutovat a nezhadzuj ludi len preto ze maju odlisny nazor ako ty a nemaju dva tituly pred menom a dva za menom 8-( A este ku kartam jasne ze si kontrolujes kolko ti pri pokladni natukaju do terminalu ja som pisala napriklad ked ti kartu ukradnu a mozu si ist nakupovat staci napodobnit podpis a to sa naozaj stalo kolegovi s jeho kartou na podpis si zlodeji urobili pekny nakup za 5Otis v priebehu jednej hodiny. Kym kartu zablokoval :-| Inemu sa zas stalo ze platil emboskou cez net niekto zistil udaje a nakupil za pekny balik. Toto sa moze stat v ktorejkolvek banke nehovorim ze len v mBanke! Pisem o kartach co vydavaju rozne banky. Ja osobne mam kartu na PIN aj kreditnu ktora je oficialne na PIN kod ale stalo sa mi ze niekedy vypytali podpis inde zase len PIN takze gulas!!!
Odpovedať
Profilova fotka
emilyz: tatrabanka má síce možno rovnošaty, ale nemá napríklad takú základnú vec akou sú platobné karty k devízovým účtom =-) čo bol pre mňa dôvod, aby som účet zrušila. To fakt nechápem taký nedostatok. týmpádom by som ich určite nikdy neoznačila ako "najlepšia banka slovenska"..ako to mali v logu po niekoľko rokov.. :-N .
Odpovedať
nanyka jasne, ja som len poukazala na to, ze aj taka vec ako je oblecenie u mna vzbudzuje/nevzbudzuje doveru, lebo poviem Ti, nie je prijemne vidiet pomaly v centrale v Prahe niekoho so satkou na hlave v nezavaznom obleceni za prepazkou a ty s nim ides rozpravat o velkych prachoch, proste je to serioznejsie, ked ti ludia nejak vyzeraju energy a vymohol tvoj kolega tie peniaze nejako naspat od banky alebo ako?
Odpovedať
nie zial nevymohol hodnotili to dlhe mesiace a zaver toho bol "mali ste si davat pozor na kartu vy ste za nu zodpovedny" ]-( mal Slov.sporitelnu samozrejme ze uz nema ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
emilyz, nemyslela som to v zlom ;-) je jasne, ze zamestnanci bank musia mat urcitu uroven, banka ako finančná inštitúcia musí vzbudiť dôveru ..to je jasne. ja som len poukazala na priklad, ohladom tatra banky..celkovo si myslim, ze v mnohych oblastiach sme tu na slovensku sto rokov za opicami.. :-( ..
Odpovedať
Profilova fotka
energy, wewe se ptá na zkušenosti a ty ji zavaluješ názorama, který navíc zčásti ani nejsou pravdivý. Proč? Jinak já mam v mBank běžnej a spořící účet a jsem víc než spokojena. Konečně sem někdo přines západní bankovní kulturu. S hypo zkušenost nemam (resp. mam tu, že mi nedali hypo na 100.000 :-D)
Odpovedať
Moj nazor sa vytvaral na zaklade skusenosti kde je napisane ze musia byt moje mozno som aj ja uvazovala nad touto bankou a na zaklade skusenosti inych som od toho upustila tak preco sa nepodelit 8-) chce to viac kludu pokoja a viac porozumenia damy vdaka Bohu nazory su rozne a preto sme odlisni a super ze je sloboda prejavu i ked niektori sa s tym asi nikdy nezmieria ;-) A ked sa pytas PROČ? co ja viem nieco ti mozem vymysliet mam neskutocne prijmy z ich konkurencnej banky kopirujem im diskusie kde "zavalujem ludi nazorama" a mam za to pekne premie :-D
Odpovedať
nanyka jasne, ja som to pochopila ;-) :-)
Odpovedať
Energy: nezaútočila bych na tebe kdyby tvá odpověď nebyla namířená proti mně ale...nič ve zlem, že.. Tvé názory o bankovnictví jsou nepodložené a hodnotíš je podle dvou negativních zkušeností. Kdyby všichni přemýšleli jako ty, tak by nemohlo nic nového vzniknout. mBanka je natrhu sedm let..nováček to tedy už není..že expandovala na český a slovenský trh teprve v loňském roce neznamená, že je bez minulosti..vytahuješ tady rok staré články..ono to chce se dívat spíš na aktuální stav, ne. Commerzank je německá banka nikoli rakouská ikdyž to jsou sousedé a členské země EU..mají hranice...Když ti není líto dávat peníze za nesmyslné poplatky..tak to chápu..mě štve každá stovka, kterou jim narvu měsíčně navíc. A navíc ty ponižující minimállní úroky. Emboska má ještě jednu chranu ČIP..nelze zkopírovat čtečkou při výběru z ATM. A co se týče plateb přes net..chce to opatrnost..jak říkám banky vydávají internetové platební karty a tu nezneužije nejspíš nikdo. Píšu o platebích kartách, které vydávají všechny banky..udělej si exkurzy po bankách u vás a zjistíš, že šechny banky ti nabídnou totéž. Nevěřila bys ale i moje emboska s čipem má PIN a věř nebo ne i já ho zadávám při platbách přes terminál. Názory ostatních akceptuju jen mi jde hlava kolem z blbosti a hlouposti...a to nedá se neozvat :-D 8-)
Odpovedať
jinak zpět HYPOTECE z mBanky. myslím si, že hypotéky všeobecně jsou podobné ..každá banka nabízí něco extra aby oslovila a nachytala klienty. ;-)
Odpovedať
alisek uz len jedine... sebavedomie ti naozaj nechyba ale nezabudni aj kon ma styri nohy a predsa sa potkne ved uvidime ako to cele s vasou mBank dopadne mna od mojho nazoru neodradia urazky 8-) a tvoje posudzovanie blbosti a hluposti mi je uplne ukradnute :-D
Odpovedať
Profilova fotka
energy, tebe zjevně nepřesvědší ani to, kdyby byla na trhu treba sto let. Shazuješ tu jen sebe.
Odpovedať
Profilova fotka
prosim, skuste diskutovat vecne a hlavne v ramci pravidiel tohto fora. na pripomenutie: Neurážaj ostatných členov fóra a nevyvolávaj hádky. Každý má právo na svoj názor ale nemal by ho vnucovať ostatným. Ak chceš niekoho skritizovať, urob to slušne bez nádychu pohŕdania. Osobné konflikty s ostatnými členmi nerieš na fóre. Viac na http://www.modrastrecha.sk/forum/rule... dakujem...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?