Odpoveď na príspevok od adam538:
Dobrý deň, máte niekto kuchyňu v rozpočte cez Šfr… @adam538 Nerozumiem otázke. Pretože pokiaľ viem od nich dostanete hypo na kúpu bytu domu alebo pre výstavbu nie na kuchyňu.Odpoveď na príspevok od adam538:
Dobrý deň, máte niekto kuchyňu v rozpočte cez Šfr… @adam538 kuchyna je brana ako vstavaná súčas stavby, mala by byť akceptovana ŠFRB.Odpoveď na príspevok od adam538:
Dobrý deň, máte niekto kuchyňu v rozpočte cez Šfr… @adam538 Dobrý deň, nejde mi odpovedať na vašu správu. Áno v schválenom rozpočte máme zahrnutú aj kuchyňu, samozrejme bez spotrebičov.Odpoveď na príspevok od enek1:
@adam538 Nerozumiem otázke. Pretože pokiaľ viem … @enek1 Môže byť aj kuchyňa byť aj kuchyňa súčasťou rozpočtu takze preplácajú aj kuchyňu pri výstavbe RD.Odpoveď na príspevok od brioska96:
Tiež sa ku mne dostala taká informácia, zajtra sa… @brioska96 Ja viem resp dozvedel som sa to až neskôr že sa prepláca aj kuchyňa preto ju chcem doložiť do rozpočtu a chcem vidieť kto ako to má napísané v rozpočte :)Odpoveď na príspevok od najka432:
@adam538 Dobrý deň, nejde mi odpovedať na vašu sp… @najka432 Chcel by som vidieť ako to máte v rozpočte zapísané :) chcem kuchyňu dodať do rozpočtu aj ja :) viete mi do správy poslať fotku položky kde je kuchyňa ? :)Odpoveď na príspevok od adam538:
@najka432 Chcel by som vidieť ako to máte v rozpo… @adam538 furt len chcem chcem a chcem kde je kur.a prosim !!!Odpoveď na príspevok od adam538:
@brioska96 Ja viem resp dozvedel som sa to až nes… @adam538 kuchyňa sa uvádza ako jedna položka kuchynská linka, spotrebiče vstavané tiež môžu byt v rozpočteOdpoveď na príspevok od brioska96:
@adam538 kuchyňa sa uvádza ako jedna položka kuch… @brioska96 Vďaka za info