Kuchyňa v rozpočte Šfrb

Dobrý deň, máte niekto kuchyňu v rozpočte cez Šfrb ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od adam538:

Dobrý deň, máte niekto kuchyňu v rozpočte cez Šfr…
@adam538 Nerozumiem otázke. Pretože pokiaľ viem od nich dostanete hypo na kúpu bytu domu alebo pre výstavbu nie na kuchyňu.
Odpovedať
Profilova fotka
Stretavam sa ze ludia to financuju aj cez stavebko lebo kuchyna a vstavane skrine sa beru ako sucast domu takze podla mna ANO.
Odpovedať

@adam538 kuchyna je brana ako vstavaná súčas stavby, mala by byť akceptovana ŠFRB.
Odpovedať
Tak toto je pre mna celkom novinka, tiez som bola v tom, ze sa to da vyuzit primarne na vystavbu ako taku.
Odpovedať
Tiež sa ku mne dostala taká informácia, zajtra sa idem na úrad informovať ohľadom iných veci k sfrb a budem sa pýtať aj na tu kuchyňu. :)
Odpovedať

@adam538 Dobrý deň, nejde mi odpovedať na vašu správu. Áno v schválenom rozpočte máme zahrnutú aj kuchyňu, samozrejme bez spotrebičov.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od enek1:

@adam538 Nerozumiem otázke. Pretože pokiaľ viem …
@enek1 Môže byť aj kuchyňa byť aj kuchyňa súčasťou rozpočtu takze preplácajú aj kuchyňu pri výstavbe RD.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brioska96:

Tiež sa ku mne dostala taká informácia, zajtra sa…
@brioska96 Ja viem resp dozvedel som sa to až neskôr že sa prepláca aj kuchyňa preto ju chcem doložiť do rozpočtu a chcem vidieť kto ako to má napísané v rozpočte :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od najka432:

@adam538 Dobrý deň, nejde mi odpovedať na vašu sp…
@najka432 Chcel by som vidieť ako to máte v rozpočte zapísané :) chcem kuchyňu dodať do rozpočtu aj ja :) viete mi do správy poslať fotku položky kde je kuchyňa ? :)
Odpovedať
Profilova fotka

@najka432 Chcel by som vidieť ako to máte v rozpo…
@adam538 furt len chcem chcem a chcem kde je kur.a prosim !!!
Odpovedať

@brioska96 Ja viem resp dozvedel som sa to až nes…
@adam538 kuchyňa sa uvádza ako jedna položka kuchynská linka, spotrebiče vstavané tiež môžu byt v rozpočte
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brioska96:

@adam538 kuchyňa sa uvádza ako jedna položka kuch…
@brioska96 Vďaka za info
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?