Ktora je lepsia banka na uver???

Profilova fotka
Chcela by som sa opytat ktora banka je lepsie na hypoteku pre mladych..VUB banka alebo SLSP?????
Odpovedať
@gabca3811 je to takmer pravidlom, ze ani jedna z tych dvoch =D . Inac takto Vam asi nikto neda normalnu odpoved. Do vypoctu uroku a stanovenia podmienok pre hypo uver vstupuje niekolko faktorov, ktore jednotlive banky posudzuju.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame na byt zo SLSP my sme snimi spokojni cela nasa rodina ma ucet u nich.
Odpovedať
Treba si obehat banky a popytat sa... Riesi sa to individualne. My mame tiez zo SLSP uver, ale viac-menej len preto, lebo tam mame obaja ucty a vyjednali sme s nimi podmienky ake sme dostali aj v inej banke. Nebojte sa, vzdy sa zrazu nieco da ked im poviete ze chcete uver od konkurencie.
Odpovedať
@gabca3811 Vždy tam kde si dlhšie. Vždy ti dajú nejaké výhody ale v poslednej dobe sa predbiehajú medzi sebou takže ,obehaj a porovnaj a hlavne pozorne čítaj ,pretože sa ti môže aj na pohľad výhodná hypotéka predražiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabca3811 Najlepší spôsob ako zistiť ktorá banka má "najlepšiu" hypotéku pre mladých, je nechať si vypracovať úverové ponuky na mieru. Pre Vás môže byť lepšia VÚB a pre iného klienta bude lepšia SLSP. Čo sa týka splácania, úroky/istina/poplatok (v čase keď píšem tento príspevok a pri rovnakej úrokovej sadzbe), je lacnejšia VÚB banka. ;-)
Odpovedať
@blackomt To už dnes naozaj neplatí :) U mňa TB, kde som bol 10 rokov, dala 2 najhorsiu ponuku ... Horsia bola len CSOB ... VUB bola napr pre mna v dobe, ked som bral hypo najlepšia a som tam max spokojný :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabca3811 podmienky na HU su pre každého klienta rozdielne a banky klientov posudzujú rôzne na základe ratingu kde sa zohladňuje veľa faktorov..Ak chcete presnú a korektnú ponuku ,skúste ma kontaktovať a rád Vám zodpoviem každú otázku. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabca3811 Presne ako napísal môj kolega vyššie - z pohľadu nákladovosti hypotéky je na hypotéku pre mladých lacnejšia VUB banka (za predpokladu rovnakého úroku). Výber banky však závisí od viacerých faktorov, napr. žiadaná výška % financovania - tu je zase schodnejšia cesta cez SLSP, ktorá viac naklonená ísť aj do 100% financovania. Taktiež treba zohľadniť aj to, či sa jedná o kúpu alebo o výstavbu nehnuteľnosti, kde by bolo postupné čerpanie - skrátka pri výbere banky rozhoduje viacero faktov, ktoré si treba vopred uzrejmiť.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem pekne vam za prispevky pojdem si to obehat po novom roku vsetky banky ktore sa budu dat a podla toho sa uvidi.ucet mam sice v SLSP ale co som pozerala len tak cez internet no tak sa mi nejako videla viacej dobra ta VUB ci uz splatka tam dobra bola.....no takze ak si budeme chciet vybovovat uver a budeme mat vybraty byt cez realitku tak to mozeme vsetko nechat na nu??Vybavu uveru atd????A este ake doklady potom mame predlozit aby nam schvalili hypoteku???Staci vypis z uctu aalebo????
Odpovedať
@gabca3811 Hlavne si obehajte banky aj mimo tych dvoch. Napr. Len pre informaciu SLSP je banka, ktora mala v roku 2014 najvacsi zisk. To ze niekde mate ucet a ste dobrym klientom nemusi vobec nic znamenat. Taktiez vobec nic neznamena, ked niekto povie, ze pred niekolkymi rokmi si vybavil uver v tej alebo tamtej banke a dostal super podmineky. Tych dokladov budete predkladat o cosi viac a v pripade "sikovneho" hypo specialistu budete uver vybavovat aj pol roka ;) takze davajte pozor.
Odpovedať
@gabca3811 môj syn si berie z unicredit,splátka 203 e,niekde aj 230 e,pri tej istej sume úveru pre mladých,pýtala som sa čo sú také dostupné úvery?že vraj sú lacné peniaze?!
Odpovedať
najlepšia je tá ktorá ti ten úver skutočne dá lebo niekde aj nam vyšlo a niekde vôbec nie aj ked horšie podmienky ale sme dostali a to sa časom dá prefinancovať ked budú iné fi. možnosti v rodine
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
len tak aby sa vedelo...... každá banka má presne nastavené procesy schvalovania úveru a proces vyhodnotenia klienta v rámci ratingu.s úvermi prcujem niekolko rokov a nestretol som sa s dvomi rovnakými klientmi.Každý klient je jedinečný s vlastným príbehom,vlastnou fin. minulosťou a pod. Nedá sa nikdy povedať ktorá banka je dobrá alebo zlá....každá je dobrá a každá má cielovú skupinu klientov a preto je dôležité vedieť všetky podrobnosti o klientovy aby dostal to čo si želá. Možete byť klientom banky 20 rokov a ked potrebujete riešiť bývanie,zrazu vaša banka nemá pre Vás pochopenie.....a to len preto lebo nespadáte do jéj podmienok a potom sa ludia čudujú že cudzia banka Vám dá lepšie podmienky.
Odpovedať
@gabca3811 No, na Vašom mieste by som si hypo nechal riešiť u nejakého univerzálneho hypotekárneho špecialistu, nakoľko podľa Vašich príspevkov ste v tom absolútne stratená ... Hlavne ak si myslíte, že Vám dajú to, čo Vám vypočíta kalkuačka a predložíte len výpis z účtu :) :P Reálna ponuka banky sa vo väčšine prípadov líši od toho, čo je na stránke, nakoľko ich hypokalkuačky sú len na informatívny prepočet ...
Odpovedať
Profilova fotka
len aby sa vedelo......vek klienta ,zamestnanie, počet čl. domácnosti, bývanie lokalita,príjem, výdavky, debet,kreditné karty,bank.register,úverová minulosť,platobná disciplína............a x dalších vecí určí vaš rating a proces uznania pôžičky. Ludia,klienti stále málo dôverujú poradcom ale mali by si uvedomiť že my s tými bankami komunikujeme denno denne a poznáme tie procesy a podmienky a preto vieme odporučiť práve tú inštitúciu ktorá klientom vyhovuje najviac podla ích požiadaviek. Pekný deň všetkým.
Odpovedať
@gabca3811 všetky banky dávajú úver pre mladých niektore úrok 0,2% niektore na fix 5 rokov do 50000 euro. Napíš mi do pošty kontakt.
Odpovedať
@gabca3811 - to vsetky chcete obehat osobne? Tak potom si dajte 2 tyzdne dovolenky.. Ak smiem Vam poradit, hodte si financneho sprostredkovatela - on Vam da ponuku, a tu ponuku si overte v banke ak Vam ju potvrdia tak chodte do toho..Ak nie ruky prec od poradcu
Odpovedať
Profilova fotka
@mali789 ano príspevok na SP je na sumu do 50.000,-eur ak klient splňa podmienku veku a príjmu. v súčastnej dobe sú úroky od 0,00% ( ba dokonca aj - 0,2 ) a viac,záleží od kliena (rating)
Odpovedať
To je príspevok pre mladých.
Odpovedať
Profilova fotka
@mali789 :-) ;-) 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?