Kam investovať peniaze v Nitre?

Bývate v Nitre, máte "voľných" 45.000 eur. Čo s nimi spravíte, do čoho - ako - kam ich investujete?
Odpovedať
tu su otazky, zasnem niekedy nad tymto portalom...bez srandy
Odpovedať
@moje2deti Bývam v BA a investujem vždy do seba :-D :-D
Odpovedať
@moje2deti 45.000 eur sa dá investovať všeliako , pri každej investícii sú však 3 základné otázky: 1, na ako dlho sa s investíciou uvažuje? resp. kedy by si peniaze potrebovala k dispozícii? 2, aký výnos by mala priniesť? 3, aké riziko by mala investícia obnášať? Ak čakáš, že ti odpoviem - kúp byt/ dom, tak sorry, ale toto nie je dobrý nápad. V realitách sa peniaze dobre ukladajú, ale zle zhodnocujú - časy, keď niekto kúpil garzónku a postupne sa vďaka rastu ceny dopracoval k nejakému domu pri nízkej pôžičke sú dávno preč - dnes, ak za to kúpiš byt, cenovo hore nepôjde, jediný tvoj výnos bude v rovine zisku s prenájmu a aj to je otázka, či bude - stačí, ak budeš mať za nájomcov neplatičov, alebo takých, ktorí radi ničia cudzie veci, zisk je fuč. Skús odpovedať na uvedené 3 otázky a potom ti určite viacerí dáme nejaké investičné typy...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Recenzia spred dvoch mesiacov: "pred 2 mesiacmi Cista katastrofa. Som investoval nemalu ciastku ešte v 11/2021. Nemal som v plane rýchly zarobok , ale skôr dlhodobejsiu investíciu a adekvatny vynos akoze u odborne investovanych prostriedkov do starostlivosti vybrateho kosa kryptomien. Zial, len musím potvrdiť negativne prispevky aj inych, co verili.....Cca po 4 rokoch som horko ťažko na nule, hoci cena BTC sa od doby mojej investície dostali na 2 nasobok. Tento rast sa na mojom vynose neprejavil, vsetko si zobrali na poplatkoch a sprave za vedenie účtu. Som len zvedavý, o koľko musí trh narast, keď ani 100% narast nestaci na to aby som bol vyraznejsie v pluse.... Bol som nemalo prekvapený keď som videl ako sa mi tie ich poplatky prejavili v mojej istine. Za xxx rokov drzania by mi pravdepodobne odcerpali z istiny tolko ze ani cena BTC na 200tis by to nevyvazila....Je to cista hrôza."
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @addka08 tak bezpečné že 70 percent je stratových , no reklama napr v pravde vložil som len toľko a o chvíľu už 10 násobok a to dali akože známe celebrity
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od finsluzby:

@moje2deti 45.000 eur sa dá investovať všeliako ,…
@finsluzby .. veď napíšte, ako by ste to spravil vy... odpovede na vaše otázky môžu byť aj: 1. 5 rokov 2. Najvyšší 3. Najnižšie No ako teraz..?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@finsluzby .. veď napíšte, ako by ste to spravil …
@brapene Drukos výnos 40% a viac....😁
Odpovedať
iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD Acc ISIN:IE00B5BMR087
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?