Hypotéka na drevodom po vybudovaní základov

Profilova fotka
prosim vas pekne poradte kto mate skusenost kde je vyhodna hypoteka na drevodom ale aby sme sa k peniazom vedeli dostat po vybudovani zakladov? dakujem pekne
Odpovedať
Co viem, tak jedine SLSP a vystavba cez firmu Atrium - maju developersku zmluvu ktora umoznuje posielat tranze este pred tym nez je stavba zapisana v katastri. Pozemok musi byt bez tiarch, pri uzatvarani zmluvy so SLSP - to znamena ze pozemok musi byt vas, nie na hypoteku.
Odpovedať
@smelka_ivanelka skusila by som SLSP, VUB a CSOB....a ked by ste nepochodili osobne, odporucam oslovit sikovneho hypotekarneho poradcu...
Odpovedať
ja mam SLSP - a take iste parametre ako pri akomkolvek dome...
Odpovedať
heh je takmer pravidlom, ze SLSP a VUB ma najdrahsie uvery :) @smelka_ivanelka potrebujes uver na dom s postupnym financovanim. Financie sa uvolnuju v tranzach. Tiez som takto staval. Obrat sa na seriozneho poradcu, ktory ti porovna ponuky z jednotlivych bank a ich podmienky.
Odpovedať
@dominik_boksansky Pravidlom to určite nie je. Všetko záleží od toho kto je aký vyjednávač. Banka vyhodnocuje veľa kritérií. @smelka_ivanelka na postupne financovanie sa treba pripraviť aj dostatočnou výškou vlastných peňazí. Nakoľko sa tranže uvoľňujú po častiach a po zdokladovani (fotkami) rozozstavanosti. Znalec banky hodnotí technickú hodnotu nehnuteľnosti a ta môže byť pri napr. dokoncenej hrubej stavbe nižšia ako ste preinvestovali.
Odpovedať
Profilova fotka
@pistikus ved tu je ten problem ze na zaciatok je potrebna dostatocna suma z vlastnych penazi. kedze sme velmi mladi, je to pre nas problem. nieco nasetrene mame, ale to je nepostacujuce. Vraj jedina moznost je zalozenie inej nehnutelnosti ak chceme peniaze od banky ceprat ihned.
Odpovedať
@smelka_ivanelka alebo nájsť firmu, ktorá Vám postaví hrubú stavbu a počká za peniazmi z banky. V menšom meste kde sa ľudia poznajú je aj to možné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?