Finančný sprostredkovateľ Bratislava

Čavte, máte niekto skúsenosti s finančným sprostredkovateľom, ktorý by sa vedel pozrieť komplexne na financie a neskôr vybaviť aj čo najvýhodnejšiu hypotéku pre klienta? Viete mi aj konkrétneho odporučiť? Za všetky príspevky, rady a postrehy budem nesmierne vďačný.
Odpovedať
Profilova fotka
Bcgsro tu na streche
Odpovedať
Evkaspa hypoteka na mieru takisto pro tu na streche. Vrelo odporucam.
Odpovedať
sem tam aj ja behám po BA :-D
Odpovedať
@fredo13 je ich vela sprostredkovatelov ale nezabudaj že kazdy ma mat certifikat ktory si vies pozret aj na nete.Nie v zlom ale niekedy clovek natrafi aj na podvodnikov. drz sa porekedla dôveruj ale preveruj.
Odpovedať
@1gugu Ved toho sa najviac bojim, som dost nedovercivy pokial ide o taketo zalezitosti (hypoteka je na "cely zivot"), preto sa pytam, ci niekto nevie odporucit konkretneho sprostredkovatela. Samozrejme, ze si ho este pre istotu viackrat okuknem.
Odpovedať
@fredo13 http://www.hypoconsulting.sk/referenc... ako na tomto linku tak aj na inych spolocnosti si mozes pozret referencie, Ja som si podla referencii vybral p. Kňažovicovu a dole klobuk pred nou,taka ochotna a mila pani vsetko vysvetli poradi a vybavy,No ale Ty si musis sam v tvojej blizkosti najst niekoho https://regfap.nbs.sk/search.php tuto na tomto linku si vies overit podla mena osoby alebo firmy ci ma povolenie od narodnej banky poskytovat financne sluzby.
Odpovedať
@1gugu Uz som si pozeral podobne referencie, ale stale som opatrny, mohol to napisat hocikto. Ja som si pozeral aj Smart Brokers a tam maju ludia same dobre referencie, co na druhej strane je tiez trosku zvlastne. Nemyslim si, ze by jedna firma mala same skvele referencie - bud je to podfuk alebo tie zle mazu/nezverejnuju co v mojich ociach na vierohodnosti moc nepridava.
Odpovedať
@fredo13 tak urcite niektore zmažu ked je to moc neprijemne pre danu spolocnost,A opatrnost treba mat vzdy a všade.No a pokial nic nepodpises tak ti nic ani nehrozí,a tu komunikaciu si overis na vlastne oci,
Odpovedať
@1gugu To je pravda, teoreticky to mozem prediskutovat s inymi ludmi z oboru a tak si overit sprostredkovatela.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ale ak niekto vie odporucit konkretne meno, tak sa stale nebranim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@fredo13 Odporúčam si prezrieť náš web, mám veľa šikovných kolegov (v BA napr. Miriam či Gabiku, či ktorýkoľvek z ostatných kolegov v BA)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andreah25 A prečo nie je ani jedna z nich zapísaná v registri NBS???
Odpovedať
Profilova fotka
@fredo13 Obe sú zapísané - dajte si do vyhľadávania ich registračné čísla: 175108 - Miriam alebo 192436 Gabika. Podnikajú formou s.r.o., preto ste ich nenašli podľa mena a priezviska, ak ste ich hľadali takto. Na našom webe má každý kolega vo svojom profile uvedené aj jeho registračné číslo, tzn. viete si ho tak overiť na stránke NBS presne podľa tohto čísla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?