Finančný poradca Bratislava

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spýtať že či nepoznáte niekto nejakého dobrého finančného poradcu z Bratislavy? ako áno a máte dobré skúsenosti tak poprosím o kontakt . Ďakujem velmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@aaatimejka mozem pomoct aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
chceli by sme si zobrať hypoteku ale my by sme potrebovali aj na pozemok aj na stavbu rodinneho domu ... neviete prosim ze v tom pripade kolko % daju maximalne ? nemame ani rodinu, ani pozicky, ani leasing..
Odpovedať
Profilova fotka
Nám vybavil hypo p. Nespešný s Fincentrum Bratislava Kontakt si ľahko vygooglite. Pomohol nám s hypo na pozemok aj s hypo na dom.
Odpovedať
Profilova fotka
@aaatimejka vsetko zavisi od toho, kolko a ci mate aj nejake vlastne zdroje. Prip. ci mate na docasne zalozenie inu nehnutelnost. Ak nemate nic, ze idete uplne od nuly a bez moznosti zalozenia inej nehnutelnosti a dokazete teda banke zalozit len dany kupovany pozemok, v tom pripade viete ziskat hypoteku na pozemok cca 60-80% z hodnoty daneho pozemku (zavisi od vyberu banky a lokality pozemku). Zbytok ceny pozemku je potrebne dofinancovat spotrebnym uverom alebo cez stavebnu sporitelnu, ktora vie poskytnut vyssi uver aj bez zalozenia nehnutelnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam vlemi dobry kontakt, ak este hladate, ozvite sa.
Odpovedať
My sme boli veeeeeelmi spokojní s p. Pavlikovou... Riešili sme hypo na pozemok...budeme ešte riešiť hypo na stavbu - kvôli karanténe sa nám to všetko posúva 😞 monika.pavlikova@spfinance.sk
Odpovedať
@aaatimejka ak je to este aktualne, rada poslem kontakt. Mimoriadne sme boli spokojni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?