Dostanem úver pri mzde 389 eur mesačne?

Prosím o radu :chcem kúpiť nehnuteľnosť cena 20000 a potrebujem úver.Som rozvedený ,zamestnaný ale na zmluve mám iba 389 eur.dá sa?
Odpovedať
Profilova fotka
@jarkel priatel si tiez takto bral hypoteku, dostaval vsak len minimalnu mzdu a riesilo sa to spoludlznikmi/rucitelmi. Takze ak mas nejakych, ktori by boli ochotni rucit ti, nemal by byt problem. My sme obehali min. 5 bank, pozistovali sme si, kto ma ake podmienky, no vzdy bol problem ten jeho nizky prijem. Brali sme vsak dvakrat tolko €, neviem, ci chces brat iba tych 20tis. alebo si chces este do toho zaratat rekonstrukciu... Odporucala by som obehat jednotlive banky a potom sam budes moct najlepsie posudit, co ti najviac vyhovuje. Mozno nebudes potrebovat ani tych rucitelov.
Odpovedať
@jarkel musis nieco mat nasetrene. dalo by sa myslim aj bez toho ale uz asi nevyhodne. ja som mal 4000€ a 16 000€ mi dala banka. som sam min mzda a kupoval som byt za 20 t €. zalozil sa len byt. nemam ricitelov. treba si obehnut par bank a nechat si vypracovat "ponuku". a hlavne vtedy to slo - pol roka dozadu. podmienky sa casto menia.
Odpovedať
@jarkel 389 v hrubom alebo v čistom? to sú rozdielne pojmy - ak v čistom, je to priechodné, ak v hrubom, tak to už nevidím pozitívne
Odpovedať
uf čo si komu spravil,že musíš robiť za takú sumu?nechcelo sa ti učiť?
Odpovedať
@duzu pozri sa na vyplatnu listinu takej obycajnej fabriky kolko tam pracuje za pasom Ing. Mgr. ..... vyska platu v tomto state uz davno nieje umerna vyske vzdelania. vysokych skol jak maku a produkuju tolko titulovanych ze pre vsetkych proste dobre platene teple miestecko nieje. (nepracujem vo fabrike, vykonavam odbornu pracu ktoru som vystudoval)
Odpovedať
to aj môj bratranec od šéfa na papieri minmálnu a ostatok keš, len z toho kešu nemá penziu
Odpovedať
nema penziu, PN-ku, ma problem ked potrebuje vydokladovat prijem. ale viem o pripadoch ked je na papiery min. mzda a dostanu este menej.......
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?