Dá sa vybaviť úver s príjmom 1100 eur?

Profilova fotka
Dá sa vybaviť 100% ný úver na kúpu pozemku s príjmom cca 1100e?prosím poradte. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@feri30 v tatrabanke urcite nie - tam daju na pozemok len 50%. Do inych bank sa idem spytat buduci tyzden.
Odpovedať
Kolko má stát ten pozemok?
Odpovedať
Profilova fotka
@feri30 ja si myslim,ze sa to dá...ale samozrejme treba si spravit prieskum,urcite sa najde banka,ktora Vam pozicia,horsie bude uz len to splacanie
Odpovedať
Profilova fotka
@radopp 23000 10á
Odpovedať
@feri30 v slsp davali na jar 70% a prijem nebol dolezity v otazke percent z hodnoty ...
Odpovedať
v stav.sporitelni do 20tis daju bez zalozneho prava. ale neviem ake podmienky, my sme tam brali, ale mali sme tam sporenie..ci to plati iba pre sporiach, treba sa informovat u nich.
Odpovedať
Profilova fotka
@feri30 Bez problémov sa to dá, záleží však, aký typ úveru a v akej banke. Na túto výšku sa dá zobrať buď z banky spotrebný úver bez záložného práva až do 25tis. eur, ale treba počítať s vyššími úrokmi. Hypotéky sa na pozemky pohybujú max. do 70% hodnoty pozemku (kúpna cena nemusí byť totožná z hodnotou pozemku). Alebo je možnosť zabezpečiť hypotéku inou nehnuteľnosťou, ako kupovaným pozemkom, tam sa dá potom bez problémov prefinancovať celá výška pozemku. Neviem, ako sú na tom stavebné sporiteľne, mám len info, že je možné si tam vziať úver bez záložného práva aj vo výške akú potrebujete, neviem však ich podmienky, jediné však viem, že určite si neberte medziúver, je neskutočne drahý...
Odpovedať
@feri30 aj na 100% z hodnoty :-D, záleží od toho, kde sa nachádza :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@iplusr Nieje pravda.TB mi dala plnu sumu na cely pozemok /53000eur/,len som musel zalozit 3izbovy byt v hodnote 73000eur.Prijem mam ale o par stovak vyssi,ako feri30,ale ci to malo pri posudzovani vplyv,to netusim.
Odpovedať
@zirafak no, to ťa dobre dostali :-D - ja mám teraz 100% prefinancovanie pozemkov v pohode so založením práve tých pozemkov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zirafak Ked si to prepocitas aj ty si dostal 72,6% zo zalozenej nehnutelnosti, to ze to bolo 100% pozemku je banke jedno. Ak by si zalozil nehnutelnost za 150k dostal by si aj 200% pozemku (nebrat doslovne, iba ako priklad), je to iba vec pohladu, ale vzdy to skonci v rovnakych cislach.
Odpovedať
Profilova fotka
Sám nemám viac a dom stojí :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@finsluzby Dostali?Mna?Vobec.Vtedy som to tak potreboval,postavil dom za svoje,byt predal a nasledne k 1 vyrociu hypo vyplatil :-) Mam postaveny nakomplet dom,v ktorom uz 9 mesiacov byvam a nemam ziadne dlhy,hypo,pozicky.Co lepsie moze byt ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@redrabbit Zase nejake prepocty :-| To je nejaka specialitka modrejstrechy?Neratal som percenta.Potreboval som presne taku sumu a taku som dostal.Na stavbu som mal vlastne.Ziadne dalsie som od banky nepotreboval.
Odpovedať
Profilova fotka
uz som tu cital prispevky v diskusii ze ona 380 a on 490eur zarobia a dostali uver, tak nemyslim ze bude problem.
Odpovedať
@zirafak jasné, v pohode :-D, len vieš, nemusel si zakladať niečo iné, stačil pozemok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@finsluzby Ked budem v druhom zivote stavat dalsi dom,viem kam sa obratit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zirafak ked zakladas nieco ine, tak mozno ano, ale ked zakladas pozemok, tak ti daju len 50% hodnoty pozemku. vo vub 70-80%.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?