Dá sa vybaviť hypotéka, ak človek nežije na Slovensku?

Da sa vybavit hypoteka na dialku, ak clovek nezije na Slovensku? Poradte nejakeho ochotneho poradcu, ktory nema problem vybavit hypoteku komunikaciou cez postu a emaily. Dakujem.
Odpovedať
vybaviť sa dá, je to o pár tlačív viac, ale dá sa. Treba podpísať splnomocnenia, ktoré majú banky vypracované a dá sa to - len troba trošku pevnejšie nervy :-)
Odpovedať
Dakujem za odpoved. Podpisat dokumenty nie je problem, len aby nas netahali kvoli tomu na Slovensko a boli ochotni spolupracovat na dialku - supnut to do posty...
Odpovedať
@elina313
Odpovedať
@iskrickaa ak máš chuť, kľudne mi napíš viacej do IP 8 rokov už robím hypo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a v akych urokovych sadzbach sa potom pohybuje ta hypoteka?su tam potom vyssie percenta?ako ked ides na osobne stretnutie do banky a podobne? vdaka
Odpovedať
@misiak228 To by hadam vplyv na vysku uroku mat nemalo:)
Odpovedať
@iskrickaa veľmi záleží od banky a hlavne je to o tom, či banka uzná notárom z danej krajiny overené veci - robil som svojho času jednu hypotéku a chceli sme, aby splnomocnenia podpísala klientka bez toho, aby musela ísť na Slovensko. Nakoniec to dopadlo tak, že notár v UK jej dal termín cca o 2 mesiace a zarval takú cenu, že spiatočná letenka bola lacnejšia... :-D - babenka priletela ráno a večer sa vracala po podpise všetkých vecí späť...
Odpovedať
@finsluzby ešte sa doplním - odpisoval som na podpisovanie zmluvnej dokumentácia, samozrejme, čo sa týka žiadosti, cez finančného poradcu alebo ochotného pracovníka banky to je v pohode
Odpovedať
@finsluzby Dakujem za odpoved. U nas su notari v kazdej banke, takze s objednavanim sa problem nebude - ked som potrebovala overovat dokumenty, len som vosla do banky a na mieste som mala dokumenty overene a urobili mi to vtedy napoly zadarmo.
Odpovedať
@iskrickaa tak potom sa to dá poriešiť v pohode - pokiaľ plné moci uzná banka, potom by mal aj kataster :-D
Odpovedať
Profilova fotka
možem sa pripojit do diskusie?sa chcem len opytat,ak dobre chapem nežiješ na slovensku to znamena že aj pracuješ v zahraničí a pri vybavovani hypoteky budeš v banke musiet preukazat prijem,uzná banka na slovensku prijem zo zahraničia na poskytnutie hypotéky?ja som počula že je problem aby banka uznala vydokladovanie prijmu zo zahraničia,ako je to?
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 mne uznala banka,pracujem v uk na fulltime
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@marcelbarta no dakujem za odpoved,ja pracujem vo Viedni ako zdrav. sestra a mám stále pracovné miesto v gemeinde Wien,som vlastne v štátnej sfere ,tak skusim banky rada by som domček,mám 3 izb byt ked ten predame plus nejaka hypo,no mám už 40 a muž 43,tak neviem či už neni neskoro stavat, a splacat potom hypo až do dochodku,uvidíme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko22222 ja mam 34 a manzelka 33 a braly sme uver na 30 rokov.takze tiez to budeme splacat do dochodku. my sme brali zo slsp,vsetko sa vybavilo rychlo a sme spokojny,mame domcek po ktorom sme tuzili ale nestavali sme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?