Odpoveď na príspevok od rives:
Nikto nič? ake značky teda dávate? @rives pred dvoma týždňami som to natiahol na záhradný domček, napisem ti za 5 rokov ako to bude vyzerať 😁Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rives https://www.modrastrecha.sk/forum/fasada-… @frantisekca toto som čítal...Odpoveď na príspevok od audinak:
@rives pred dvoma týždňami som to natiahol na záh… @audinak výborne :D to mi veľmi pomôže. Prečo si zvolil toto? lacne?Odpoveď na príspevok od rives:
@audinak výborne :D to mi veľmi pomôže. Prečo si … @rives z rodiny mi robí v stavebninach a ponúkajú tam toto, a ci to je lacné neviem, neskumal som ceny iných vyrobcov... Hneda farba 25kg / 52e 🙂Odpoveď na príspevok od audinak:
@rives z rodiny mi robí v stavebninach a ponúkajú… @audinak Tak isto stojí aj Helios silikón, a dobre sa s ním robí...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@audinak Tak isto stojí aj Helios silikón, a dob… @frantisekca na dome aj plote mam fasadu od baumitu, a na túto nemôžem povedať ani pol slova, zeby sa s tym robilo zle alebo niečo podobné. Uvidime rokmi ako bude odolna voci vplyvom počasia.