Odpoveď na príspevok od werner4:
@eagleowl Skuste si zistiť celú históriu firmy a… @werner4 ze ti to nie je trapne 🤮Odpoveď na príspevok od duzu:
@obnovazat ti zrejme uveríš že existuje i termo f… @duzu Nie je problém, sám som si to šiel najskôr pozrieť na stavbu čo existovala a nemal som dovoz neveriť a dobre som spravil.Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@werner4 ze ti to nie je trapne 🤮 @gashtaan Prečo by malo... len vravím, s čím mám skúsenosť a že sa zbytočne očierňuje výrobok, ktorý ste ani nevyskúšali. Mám skúsenosť a som rad za to... že sa tu porovnáva nejaká Baumit omietka, ktorá podľa zloženia nie je rovnaká, nie je relevantné za mňa porovnávať dva rôzne produkty. Ak chcete o pár rokov aby bol bas dom ako mokrá špongia... nech sa páči. Ja som mal novostavbu a chcel som mať pokoj, stačí raz a poriadne.Odpoveď na príspevok od werner4:
@eagleowl Skuste si zistiť celú históriu firmy a… @werner4 Aha, takže mal si novostavbu, kde si tým dosiahol úsporu 30-40% ... Rozprávky... Ale vieš čo? Bavíme sa večne teda. Verím, že budeš tomu tak oddaný, že si ochotný tu zverejniť faktúru za to vyhotovenie a tiež vyúčtovania energií, kde bude zreteľná tá tvoja úspora....Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@werner4 Aha, takže mal si novostavbu, kde si tý… @frantisekca Ja vám nemusím nič dokazovať, len odpovedám na otázky a odpovede... som s tým spokojný a hotovo. Lebo stačí len čítať, že systém ISOTEX nie je len omietka ale aj nater.. ak beriete čisto len samotne produkty, nedosiahnete takú úsporu.Odpoveď na príspevok od foobar:
Chcelo by to zavriet tuto "diskusiu" alebo skor p… @foobar Nerozumiem prečo podvodnú reklamu.. hľadal som nejaké info ohľadne ISOTEX a vyskočila na mňa táto stránka, bez toho aby som sa mohol vyjadriť, je nutné sa tu zaregistrovať..Odpoveď na príspevok od werner4:
@sousedekovci89 Mal som novostavbu, na čistý yto… @werner4 a fyzika moze ist handry fajcit. 🤣 kolko vykurovacich sezon pred pouzitim produktu si mal?Odpoveď na príspevok od werner4:
@foobar Nerozumiem prečo podvodnú reklamu.. hľad… @werner4 a to má niektorý dom i pľúca aby mohol dýchať? nechaj si to pre sebaOdpoveď na príspevok od werner4:
@foobar Nerozumiem prečo podvodnú reklamu.. hľad… @werner4a preto si potreboval sa vyjadrit ku kazdemu predchadzajucemu prispevku? Tak ako teda, hladal si info alebo chces poskytovat info?hľadal som nejaké info
Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@werner4 a fyzika moze ist handry fajcit. 🤣 kolko… @sousedekovci89 Býval som v prenajme a mal som klasicky polystyrén a viem koľko som platil s tým a keď som si to dal na svoj dom... a porovnal som si.Odpoveď na príspevok od duzu:
@werner4 a to má niektorý dom i pľúca aby mohol d… @duzu Ak vám vyhovuje bývať, kde váš doma nedýcha a drží vlhkost v murive, nech sa páči. 100 ľudí, 100 chutí.Odpoveď na príspevok od foobar:
@werner4 > hľadal som nejaké info a preto si p… @foobar Áno hľadal som informácie, chcel som vedieť či nie sú nejaké novinky.. a narazil som na diskusnú stránku, kde sa vedie diskusia o zatepľovacom systéme ktorý mám a vidím že neviete o čom rozprávate. Treba si to fakt skúsiť najskôr naštudovať. Tiež som bol najskôr proti tomu a neveril som tomu. Naštudoval som si to, pozrel merania, ktoré boli dosiahnuté. Spytal sa vlastníkov, ktorý to majú a šiel som do toho. Takto funguje informovanosť.Odpoveď na príspevok od werner4:
@sousedekovci89 Býval som v prenajme a mal som k… @werner4 "Býval som v prenajme a mal som klasicky polystyrén a viem koľko som platil s tým a keď som si to dal na svoj dom".......🤣🤣 Tu na modrej streche som už čítal dosť bludov.....ale tento "výrok" by určite nemal zapadnúť...... .....ako sme si to "naštudovali": https://www.isotex.sk/tepelnoizolacna... "Má tepelno-izolačné vlastnosti a tým pomáha výrazne znížiť náklady na vykurovanie. Súčiniteľ tepelnej vodivosti izolačnej omietky je 0,06 W /mK." Rozprávka o tom ako sa dosahuje 30-40% 😁😁úspora pomocou 2cm omietky, ktorá má DVA KRÁT HORŠIU Lambda λD ako klasický EPS...... Toto už nestrávi ozaj ani bylinožravec ......😂Odpoveď na príspevok od werner4:
@sousedekovci89 Býval som v prenajme a mal som k… @werner4 ty si zakladku vychodil v 4. Triede? Alebo taras naschval?Odpoveď na príspevok od werner4:
@duzu Ak vám vyhovuje bývať, kde váš doma nedých… @werner4 to je blbosť ,musí sa zabezpečiť aby kondenz vznikol už v zateplení, tomu to nevadí a nie v murive a to tenká vrstvička omietky nezabezpečí a niekto si myslí že stačí i termofarba