Zateplenie vonkajšou omietkou systém IsoTex

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý večer, má niekto skúsenosti so zateplovanim systémom IsoTex R70 v hrúbke 3cm? Súčiniteľ prestupu tepla U=0,402 W/m2.K. Úspora energie 30-40 %. Ide o zateplenie 60 rokov starého domu v rámci projektu "Obnov dom.
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od werner4:

@eagleowl Skuste si zistiť celú históriu firmy a…
@werner4 ze ti to nie je trapne 🤮
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@obnovazat ti zrejme uveríš že existuje i termo f…
@duzu Nie je problém, sám som si to šiel najskôr pozrieť na stavbu čo existovala a nemal som dovoz neveriť a dobre som spravil.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gashtaan:

@werner4 ze ti to nie je trapne 🤮
@gashtaan Prečo by malo... len vravím, s čím mám skúsenosť a že sa zbytočne očierňuje výrobok, ktorý ste ani nevyskúšali. Mám skúsenosť a som rad za to... že sa tu porovnáva nejaká Baumit omietka, ktorá podľa zloženia nie je rovnaká, nie je relevantné za mňa porovnávať dva rôzne produkty. Ak chcete o pár rokov aby bol bas dom ako mokrá špongia... nech sa páči. Ja som mal novostavbu a chcel som mať pokoj, stačí raz a poriadne.
Odpovedať

@eagleowl Skuste si zistiť celú históriu firmy a…
@werner4 Aha, takže mal si novostavbu, kde si tým dosiahol úsporu 30-40% ... Rozprávky... Ale vieš čo? Bavíme sa večne teda. Verím, že budeš tomu tak oddaný, že si ochotný tu zverejniť faktúru za to vyhotovenie a tiež vyúčtovania energií, kde bude zreteľná tá tvoja úspora....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@werner4 Aha, takže mal si novostavbu, kde si tý…
@frantisekca Ja vám nemusím nič dokazovať, len odpovedám na otázky a odpovede... som s tým spokojný a hotovo. Lebo stačí len čítať, že systém ISOTEX nie je len omietka ale aj nater.. ak beriete čisto len samotne produkty, nedosiahnete takú úsporu.
Odpovedať
Chcelo by to zavriet tuto "diskusiu" alebo skor podvodnu reklamu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foobar:

Chcelo by to zavriet tuto "diskusiu" alebo skor p…
@foobar Nerozumiem prečo podvodnú reklamu.. hľadal som nejaké info ohľadne ISOTEX a vyskočila na mňa táto stránka, bez toho aby som sa mohol vyjadriť, je nutné sa tu zaregistrovať..
Odpovedať

@sousedekovci89 Mal som novostavbu, na čistý yto…
@werner4 a fyzika moze ist handry fajcit. 🤣 kolko vykurovacich sezon pred pouzitim produktu si mal?
Odpovedať

@foobar Nerozumiem prečo podvodnú reklamu.. hľad…
@werner4 a to má niektorý dom i pľúca aby mohol dýchať? nechaj si to pre seba
Odpovedať

@foobar Nerozumiem prečo podvodnú reklamu.. hľad…
@werner4

hľadal som nejaké info

a preto si potreboval sa vyjadrit ku kazdemu predchadzajucemu prispevku? Tak ako teda, hladal si info alebo chces poskytovat info?

Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@werner4 a fyzika moze ist handry fajcit. 🤣 kolko…
@sousedekovci89 Býval som v prenajme a mal som klasicky polystyrén a viem koľko som platil s tým a keď som si to dal na svoj dom... a porovnal som si.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@werner4 a to má niektorý dom i pľúca aby mohol d…
@duzu Ak vám vyhovuje bývať, kde váš doma nedýcha a drží vlhkost v murive, nech sa páči. 100 ľudí, 100 chutí.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foobar:

@werner4 > hľadal som nejaké info a preto si p…
@foobar Áno hľadal som informácie, chcel som vedieť či nie sú nejaké novinky.. a narazil som na diskusnú stránku, kde sa vedie diskusia o zatepľovacom systéme ktorý mám a vidím že neviete o čom rozprávate. Treba si to fakt skúsiť najskôr naštudovať. Tiež som bol najskôr proti tomu a neveril som tomu. Naštudoval som si to, pozrel merania, ktoré boli dosiahnuté. Spytal sa vlastníkov, ktorý to majú a šiel som do toho. Takto funguje informovanosť.
Odpovedať
Profilova fotka

@sousedekovci89 Býval som v prenajme a mal som k…
@werner4 "Býval som v prenajme a mal som klasicky polystyrén a viem koľko som platil s tým a keď som si to dal na svoj dom".......🤣🤣 Tu na modrej streche som už čítal dosť bludov.....ale tento "výrok" by určite nemal zapadnúť...... .....ako sme si to "naštudovali": https://www.isotex.sk/tepelnoizolacna... "Má tepelno-izolačné vlastnosti a tým pomáha výrazne znížiť náklady na vykurovanie. Súčiniteľ tepelnej vodivosti izolačnej omietky je 0,06 W /mK." Rozprávka o tom ako sa dosahuje 30-40% 😁😁úspora pomocou 2cm omietky, ktorá má DVA KRÁT HORŠIU Lambda λD ako klasický EPS...... Toto už nestrávi ozaj ani bylinožravec ......😂
Odpovedať

@sousedekovci89 Býval som v prenajme a mal som k…
@werner4 ty si zakladku vychodil v 4. Triede? Alebo taras naschval?
Odpovedať
Veď to by bolo takmer ako keby to izoloval aerogelom. Ale tuším aj také niečo je. Len neviem, či to je presne ten aerogel, ktorý myslím ja (tuším na báze kremíkato bolo).
Odpovedať
Článok sa načítava...

@duzu Ak vám vyhovuje bývať, kde váš doma nedých…
@werner4 to je blbosť ,musí sa zabezpečiť aby kondenz vznikol už v zateplení, tomu to nevadí a nie v murive a to tenká vrstvička omietky nezabezpečí a niekto si myslí že stačí i termofarba
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Asi by bolo vhodné zdokumentovať a porovnať termokamerou štandardné zateplenie s touto "novinkou". To by malo vňčší zmysel, ako toto "preťahovanie sa" v komentároch...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?