Zateplenie odspodu

Profilova fotka
Ahojte. Firma nám zatepľuje +fasáda, vlastne už je zateplené a dnes dali omietku, ale čo ma trocha zarazilo je ako to vyzerá odspodu na niekoľkých metroch. Len ma zaujíma kým budem zajtra komunikovať s nimi, či to takto má byť. Mne sa to nepozdáva, aj keď je síce pravda že odspodu sa na to asi nikto pozerať nebude. Nemala by tam byť tiež sieťka a aspoň lepidlo? Lebo predsa je tam riadna medzera. Poprosím o objasnenie, či je to takto v poriadku. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Oni museli zacat v rovine ... kamen je krivo. Inak to zateplenie pokial nepresahuke patu muru tak bude to tepelny most.... tym padom spodok steny bude studeny. Nie je to o tom ze naplacat polystyren a mam zateplene. Prenes si vysky pomocou vodovahy cez okno o kolko presahuje fasada oproti vnutrajsku.
Odpovedať
Podľa mňa celé zlé, nemáš tam zakladaovu lisu , alebo aspoň odkvapovu hranu na tom zatepleni co to urobili, aby voda z hrany zateplenia odkvapavala. A je to kontaktný zateplovaci system zateplenia, tak tam nemajú byť nijaké medzery medzi zateplenim a stenou. Bude tam tepelný most a o chrobáčikov a mravcov ani nehovorím. Určite tú medzeru treba uzavrieť.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od stelinka:

Ahojte. Firma nám zatepľuje +fasáda, vlastne už j…
@stelinka Čo ti povedali, keď si ich kontrontovala??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?