Vizualizácia fasády rodinného domu

Ahojte, viete mi prosím odporučiť niekoho kto urobí vizualizáciu fasády RD? Na nete som si spravila pár návrhov v dostupných programoch, no chcela by som niečo profesionálnejšie, teda niečo navrhnuté odborníkom. Okrem toho, manžel by rád fasádu doplnil aj o obklad, len ešte nevieme v ktorej časti steny/stien, by to bolo vhodné. Existuje aj možnosť, že nejaká firma niečo podobné realizuje aj bezplatne? Myslím takýto konkrétny návrh fasády na základe foto napríklad. Ďakujem za reakcie
Odpovedať
...presne toto som si nechal vypracovat v Čechach pred 2ma tyzdnami.Vizualizacie mam uz doma,asi do tyzdna to bolo hotove1fotoz predu,1foto zo zadu,10rôznych farebnyvh prevedení,takze 10rôznichfoto s predu,a 10takych istych zo zadu.Podla mna paradna praca,mam im este upresnit detaily,a upravia este dake malickosti.Stalo to ale 116€,lacne to nieje,ale oplatilo sa to,nakolko oni robia len to,takze vedia co je ,,trend"...a nie to moja improvizacia pred compom(...skusal som sàm cez Ceresit studio,a este dake iné)😵Je to Vizualizacefasad.cz,pan Kantor.
Odpovedať
@radusko01 ďakujem za kontakt aj referencie, len ta cena ma trochu odrádza :(
Odpovedať
Profilova fotka
Nikto kto vie robiť v takých programoch nebude sedieť hodiny za počítačom zadarmo...
Odpovedať
@9fredka1 to mi je jasné, aj keď neviem, či sa tu dá hovoriť o hodinách. ja som si sama vo voľne dostupných programoch za pár min. nahodila farbu omietky, sokla, lemov okolo okien atď. jedná sa mi skôr o nejaký tip, či názor odborníka na môj návrh. Keď som písala o bezplatnom vyhotovení nejakou firmou, vychádzala som zo skutočnosti, že napr. aj cenové ponuky na okná sa robia bezplatne.
Odpovedať
Profilova fotka
@nelka05 Väčšie firmy majú ľudí ktorí im vedia takýto návrh vypracovať. Samozrejme to nie je zadarmo ale len v prípade, že Vám budú realizovať fasádu oni. Z mojej skúsenosti sa ceny pohybujú od 80€ (kreslenie do fotografie)...po 300€ (vizualizácie). Neviem ako v prípade kreslenia do fotografie ale proces od prvého kontaktu cez vytvorenie vizualizácie, následných úprav a konzultácii trvá minimálne 2 pracovné dni. Môžete skúsiť priložiť fotografie návrhov tu a vyjadrí sa k tomu viac ľudí.
Odpovedať
@bruncak Ďakujem za info :)
Odpovedať
pani Borgonova, kvalita a rozumna cena https://www.borgon-interiors.com/ a je blizko KE ako ty ...
Odpovedať
@atak77 Ďakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Ak máte záujem napíšte mi, určite sa dohodneme. Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jantetak:

Ak máte záujem napíšte mi, určite sa dohodneme. D…
@jantetak Ak mas fotky svojho domu z rohu, urobia ti to do 4 dni zadara na baumite alebo si to vies urobit docela jednoducho aj sam tu https://farbykabe.pl/programy/pokolor...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?