Skúsenosti s firmou Renostav s.r.o. Sečovce

Zobraz úvodný príspevok
Zdravim Rad by som ak by ste mi dali nejake info ohladom tejto firmy (Renostav Secovce p.Maros Talian). Skusenosti s ich pracou a pod. Za kazdu reakciu budem vdacny.
Odpovedať
1
2
Príspevok bol zmazaný adminom. @janad29 Dobrý deň p.Jana Robil viacerým koho poznáte a sú spokojné? Lebo ten pán figuruje pod inou S.R.O A som čítal, že do teraz sa sťažujú ste prvá kto ohodnotil dobre. Preto sa pýtam či viete ešte niekoho spokojného ZK? Alebo (opak)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od trebisovcan:

@janad29 Dobrý deň p.Jana Robil viacerým koho po…
@trebisovcan Dobrý večer, pred podpisom zmluvy som bola pozrieť fasádu, ktorú firma robila na jednom rodinnom dome a pani majiteľka mi povedala, že bola spokojná, tak som to napriek zlým recenziách riskla. S výsledkom som spokojná, fasada je pekná a zatiaľ som žiadne vady nenašla. Práce síce trvali dlhšie, skoro 2 mesiace, ale to mi až tak nevadilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od trebisovcan:

@janad29 Dobrý deň p.Jana Robil viacerým koho po…
@trebisovcan Dobrý večer. Neviem či je to ešte aktuálne ale poviem vám našu skúsenosť s pánom Talianom. Daný pán robil u nás zateplenie domu a výmenu niektorých okien . Začiatok stavby bol v poriadku ale neskôr sa to pokazilo, keďže nám nedodal okná ktoré sľúbil a za ktoré dostal zaplatené a zároveň nedokončil ani jednu stranu domu. Staré okná vybral s tým že na ďalší deň prídu nové. A viac na stavbu neprišiel. Nechal nás s vybúranými oknami a nedokončenou stavbou. Odišiel ako sme neskôr zistili (a boli sme aj za ním )na ďalšiu stavbu k spomínanej pani Jane ktorá si ho tak pochvaľovala,len zabudla napísať že s pánom Talianom mala dohodnuté 2 stavby. 1. bola jej dom a druhá stavba, keďže je pani starostka, tak pán Talian mal ešte robiť rekonštrukciu domu smútku. Takže ak by pán Talian pani starostke neurobil dom podľa jej predstáv asi ťažko by dostal druhú zákazku. Tak len toľko k pánovi Talianovi s ktorým sa momentálne súdime ohľadom nesplnenia podpísanej zmluvy. Takže kto má chuť to risknúť nech to skúsi rmožno bude mať šťastie. Ale ak sa chcete vyhnúť zbytočným komplikáciam skúste radšej inú firmu. Inak pán Talian aktuálne vystupuje pod firmou Wayder s r.o .Je to už jeho x-tá firma a možno už ani tá nie je aktuálna
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?