Nenasla som tu podobnu diskusiu - ak tu nejaka je tak ma prosim nasmerujte. Prave riesime fasadu domu. Farba je uz vybrata - dom maslova farba, sokle v tmavocervenej - vo farbe strechy.
Nasla som tieto ozobne fasadne prvky, ktore sa mi celkom pacia, len neviem najst viac realizacii tohto druhu. Jedna sa o bosaz - alebo rohovove ozdobne prvky. Nenajde sa tu niekto co ma rohove ozdobne prvky, popr.ci nepoznate nejaku stranku kde by taketo nieco mohlo byt? Net som pozerala, ale nasla najviac 2/3 foto a vacsinou to boli historicke budovy, nie rodinne domy.
Zvazujem, ze okolo okien a dveri (celych aj dolnej casti) by sme dali sambrany - hladke - vid foto c.1 a c.2. Na roh tieto ozdobne prvky (vid foto c.3). A neviem ci by sa k tomu este hodil tehlovy obklad iba okolo dveri (vid.foto c.4), alebo to uz by bolo vela? Hmm... Rady, nazor vitane....
Dom vyzera zatial takto... Tie sambrany a rohove ozdobne prvky by boli bielej farby...
Videla som niekde predáva v Bratislave,ale opýtam sa bratovi,lebo jeho švagor tam pracuje aj predáva sambran.Aj mne sa mi páči,aj planujem dať do nového domčeka.
@lenka_21 Zdravím, okolo okien sú sambrany len namalované ? tiež to tak zvazujem ze okolo namalovat akurát nad okno pojde sambrana z polystyrenu aby prekrylo plech na zaluzie