Odpoveď na príspevok od haciendman:
Tu to smrdi podvodom @haciendman nejde o žiadny podvod. Požiadali sme o dotáciu na obnov dom a teraz sme zistili, že potrebujeme doložiť stavebné bločky, ktoré som ja somozrejme neodlozila. Preto zisťujem či niekto nemaOdpoveď na príspevok od cece_2:
@haciendman nejde o žiadny podvod. Požiadali sme … @cece_2 Použiť cudzí daňový doklad je podvod.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@cece_2 Použiť cudzí daňový doklad je podvod. @kejsix okOdpoveď na príspevok od haciendman:
Inak faktury zo zahranicnych stavebnin je celkom … @haciendman, ja nechcem žiadne podvody. Máme fotky pred obnovou aj po obnove. Kopu všetkých možných bločkov, od elektriny, vody, kúrenia, strechy ... ale práve zo zatepľovania som kdesi založila a nemôžem ich nájsť. Preto som sa slušne spýtala. Ale ďakujem za upozornenieOdpoveď na príspevok od pealu:
Ježiš Mária, to nemôžete odpovedať - áno mám , ni… @pealu ďakujem vám naozaj 💪Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@cece_2 skúsil by som zájsť do stavebnín, kde ste… @prirodokochac máte pravdu, nechápem o čo im tu ide 🤦🏼♀️Odpoveď na príspevok od roman_x:
Prípadne bazoš, ja som takto priamo z mesta kúpil… @roman_x veď prave preto skúšam. VďakaOdpoveď na príspevok od haciendman:
Inak faktury zo zahranicnych stavebnin je celkom … @haciendman Tí, ktorí si toto mysleli, už sedia... 🤣 (Čo si napísal, platí iba do istej miery pre krajiny mimo EÚ)Odpoveď na príspevok od petersd:
@haciendman Tí, ktorí si toto mysleli, už sedia..… @petersd nebavime sa o uctovnictve ani o danovej kontroleOdpoveď na príspevok od haciendman:
@petersd nebavime sa o uctovnictve ani o danovej … @haciendman Aha, tak keď to nie je o tom, tak sadni za počítač a narob si faktúr, koľko len potrebuješ. V grafickom editore si tam môžeš nahodiť aj kadejaké loga, pečiatky atď... budú na nerozoznanie od originálov. 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od haciendman:
@petersd nebavime sa o uctovnictve ani o danovej … @haciendman tu ide o princip. Ja mam niekomu dotovat obnovu jeho domu a este to ide robit podvodom cez doklady? Ti isti budu vykrikovat aka je tu korupcia dpc.Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
ved ale k dotacii niesu nutne potrebne blocky, ke… @shadowmilan naozaj? Lebo pani čo nám robí energetický certifikát ich vyžaduje od nás. Tak neviem terazOdpoveď na príspevok od rapidek:
@haciendman tu ide o princip. Ja mam niekomu doto… @rapidek presne 🤣Odpoveď na príspevok od cece_2:
@shadowmilan naozaj? Lebo pani čo nám robí energe… @cece_2 prepac, to musim citovat: "pani čo nám robí energetický certifikát ich vyžaduje od nás" (blocky) ako prosim? :D ze pani co vam robi EC chce blocky od zateplovania? to preto ich potrebujete? :D To je vtip, vsak? :DOdpoveď na príspevok od emilia25:
Moralisti,je normalne,ze sa obchoduje nie len zo … @emilia25 ďakujem, nechápem o čo im tu ide. Slušne som sa spýtala. Ale niekto si potrebuje iba do niekoho "kopnúť".Odpoveď na príspevok od cece_2:
@emilia25 ďakujem, nechápem o čo im tu ide. Slušn… @cece_2 my sme to takto kedy si potrebovali pre stavebko,ale kedze vsetcia naokolo boli zivnostnici ako aj muz tak stacila faktura o prerabke kupelni,vsetko co sa robilo rozpisal a sumu uplne to ako blocek stacilo.A to bolo mnoho rokov dozadu,no stavebka sa od vtedy nezmenila vobec.Odpoveď na príspevok od cece_2:
@emilia25 ďakujem, nechápem o čo im tu ide. Slušn… @cece_2 tak isto to bolo aj s danami,potrebovali sme zvysit dane,kupili sa fakturi,alebo znizili sa dane opet sme predali.Super uctovnicka vedela kto co potrebuje,mala z toho nieco aj ona aj my aj ten dalsi clovek.Proste obchod,vyhodny pre vsetky strany a robi sa to aj teraz.Odpoveď na príspevok od petersd:
"Kúpili sme faktúry... a opäť predali"...........… @petersd danove je povinny zivnostnik drzat 5r potom ho moze skartovat,tak isto uctovnicka.Toto bolo 15r dozadu,ale robi sa to aj teraz,aj teraz.Tak sa netvarte,ze citate nieco nove co nikdy nebolo a nebude.Odpoveď na príspevok od mgx:
@emilia25 vzdy to bolo aj je 10 rokov. https://p… @mgx takze si si to aj precital,ze????ze je to od r.2018,cize do vtedy platilo 5r.A teda si cital,co som napisala,ze toto bolo 15r dozadu,ze????