Po nanesení silikatovej omietky vidiet sieťku.

Robotníci pred položením strešnej krytiny na komin dali silikátovú omietku aby sa ňou nezašpinila strešná krytina. Bohužiaľ počas ich “práce” som nemohol byť prítomný ani ja a nebol prítomný ani ich vedúci. Čiže výsledok je, že v rohoch je po nanesení konečenej omietky vidno sieťku, ktorá by ani náhodou nemala byť vidieť už po nanesení stierky. Jednoducho tak odfušovanú prácu som ešte nevidel. Robotníci sú už doma (300km od miesta stavby kedze po tomto isli rovno dom) a strechari na nich nemozu cakat 2tyzdne kym si to pridu opravit. Je to komin, z diaľky to vidiet nie je ale zaujima ma hlavne to, ci to nemoze vadit v tom, ze z komínu začne omietka odpadávať kvoli takejto prasáckej práci.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter0 tak to dopadne keď strechár fušuje do roboty fasádnikovi. Nechal by som to tak, iba sieťku orezal ako sa dá. Keď to bude potrebné niekedy opraviť (možno nebude lebo tie omietky držia aj na tom čo nemajú :) ) tak zakryť okolie komína kúskom igelitu je najmenší problém.
Odpovedať
@eagleowl strechari robia len strechu. Hen to spravili robotníci co maju na starosti hrubú stavbu a robievali aj zateplenie a fasádu. Zakryť okolie kúskom igelitu problem nie je, len aby sa na tom niekto pocas prace nešmikol a nezabil. Strechari uz teraz krytinu položia lebo na hen tych robotníkov nebudu cakat kym zasa pridu na zapadne Slovensko a ja nechcem mat špinavú krytinu kvoli ich fuserine Ale necham zo teda asi uz tak ako vravis
Odpovedať
@peter0 nechaj to tak. Ale nasere to cloveka. My tak mame v dome. vidno sietku a v chodbe trcali riadne kusy rozstrapkane. Co sa dalo som poodstrihavala,ale pri malovani som hresila ako najvacsi korhel :-D ja som to reklamovala hned pri stierkovani,ale kedze to boli majstri z rodiny,len sa nad tym mavlo rukou. Cudziemu mozes aspon poriadne vynadat.
Odpovedať
@peter0 A co tak oplechovat cely komin aj na vysku?
Odpovedať
@klara321 nepáčilo by sa mi to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?