Navrh farebnosti fasady

Zdravim, neviem aku farbu omietky a obkladoveho kamena aplikaovat na vonkajsiu fasadu. Cervena strecha, okna a dvere mahagon, dom v radovke bez vikierov a balkonov. Neviete poradit existuje nejaky program resp. simulator v ktorom by sa to dalo kombinovat aby som dostal vyhovujucu kombinaciu (farebnost omietky, kamena + rozlozenie kamena) ?
Odpovedať
Profilova fotka
Dajú sa urobiť rôzne návrhy. Ak nemáte ani predstavu, je dobré brať do úvahy aj okolité domy, aby to pekne ukázalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Na zaciatok je dobre sa uberat smerom ako pise kolegyna vyssie. Ked budete brat do uvahy farebnost okolitych domov nebude dom velmi kricat. Co sa tyka navrhov tak najjednoduchsie je zadat do googlu nazov Vasho obkladu a prezerat si obrazky ktore vyhodi. Minimalne tym ziskate farenu predstavu. Co sa tyka rozlozenia obkladu tak je moznosti niekolko ale vacsina zahrna pracu v profesionalnych programoch. Najjednoduchsi je pravdepodobne Sketchup ale aj tam bude trvat nejaky cas kym sa v tom naucite pracovat. V beznych vizualizacnych programoch och fasadnych firiem nie je mozne nakombinovat fasadnu farbu s obkladom.
Odpovedať
predstavujes si to pomerne njednoducho ale take to nebude ani zdaleka :) suhlasim s tym, ze by bolo fajn sa popozerat po okolitych domoch ako to vyzera. Aby ten vas nebol zrovna past na oko, teda ak to nechcete samozrejme..
Odpovedať
@lub3ik prave okolite domy su past na oko. Kazdy dom v radovke ma inu farbu, niektore s kamenom, ine bez. Cela radovka je ako UNITED COLORS OF BENETON. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sailor84 napis mi do IP, poradim ti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@fotoarch dobrý deň, môžete prosím aj nám poradiť. Máme dokončenú hrubú stavbu. Páčia sa nám tie flakaté škridly, okná by mali byť plastové hnedé. Len farbu fasády nejak nevieme! Poraďte, čo by sa hodilo?ďakujem.
Odpovedať
@slavinocka16 určite béžová a hnedá a jej odtiene..ak sú to flakate hnede..u nás v dedine to majú na jednom peknom domčeku...a farebné je krásne zladeny
Odpovedať
Profilova fotka
@slavinocka16 Ton v tone je vzdy decentne nadcasovy. Spominana skridla urci teda skaalu. Pre viac odpisem do IP :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?