Odpoveď na príspevok od drahoo:
Chcete len takuto omietku alebo pripadaju do uvah… @drahoo ideálne len s omietkou sa hrať, resp. čo znamená odvetranie fasády? 😀Odpoveď na príspevok od ada1990:
Ahojte, aké máte skúsenosti (po rokoch) s fasádno… @ada1990 polystyrenovy fasadny obklad v imitácii dreva, stačí len nalepiť Skusenosti a ohlasy od známych a rodiny, ktorí to už pár rokov majú na fasáde, máme dobre, preto sme sa aj mi rozhodli, ze si ho dámeOdpoveď na príspevok od mellie111:
@ada1990 polystyrenovy fasadny obklad v imitácii … @mellie111 hmm googlim to, ale na vonkajšiu fasádu by som to radšej nedávala 🤔Odpoveď na príspevok od ada1990:
@mellie111 hmm googlim to, ale na vonkajšiu fasád… @ada1990 ani Vás nik nenúti to dať na vonkajšiu fasádu, pýtali ste sa na to či s tým má niekto skusenosť na fasáde My tu skúsenosť máme, a preto sme sa rozhodli si to dať na vonkajšiu fasáduOdpoveď na príspevok od mellie111:
@ada1990 ani Vás nik nenúti to dať na vonkajšiu f… @mellie111 ok, lenže ja som sa pýtala na fasadnu omietku v imitacii dreva a na skusenosti s ňou...nie na materiál, o ktorom píšete... taktiež som si len povedala názor, že polystyrén by som na fasádu nedávala, nie je to pevný materiál...Odpoveď na príspevok od wyrky:
Mame asi 5 rokov. Trochu to vybledlo, ale to nas … @wyrky ďakujem za odpoveď 🙂Odpoveď na príspevok od ada1990:
Ahojte, aké máte skúsenosti (po rokoch) s fasádno… @ada1990 Ahoj. Ja mam fasadnu omietku 4 roky pozri album. Robil som si to svojpomocne. Je to uplne bezudrzbove a farba po 4 rokoch stale rovnaka. Odporucam.Odpoveď na príspevok od 1michal89:
@ada1990 Ahoj. Ja mam fasadnu omietku 4 roky poz… @1michal89 Ahoj, pekné to máte veru...pozerám, že lokalita TN, čiže ku nám do BN by si to mohol prísť spraviť :D :DOdpoveď na príspevok od ada1990:
@drahoo ideálne len s omietkou sa hrať, resp. čo … @ada1990 Odveratana fasada je taka fasada, kde vrstva omietky alebo obkladu nie je nalepena na stenu, ale je trochu odsadena. Vzduch medzi fasadou a stenou moze prudit, takze stena menej vlhne.Odpoveď na príspevok od ada1990:
@1michal89 Ahoj, pekné to máte veru...pozerám, že… @ada1990 Mohol by som keby to bolo bližšie :D ale poradím ti že som to kupoval v MPL stavebniny TN a požičali mi k tomu silikónovú formu gratisOdpoveď na príspevok od 1michal89:
@ada1990 Mohol by som keby to bolo bližšie :D al… @1michal89 ďakujem za info...ak zoženiem človeka čo nám to urobí tak pôjdeme do toho.. ja sama sa do toho púšťať nechcem radšej 🤣Odpoveď na príspevok od tinkybinky:
Ahoj my máme čerstvý sokel na dome s imitáciou dr… @tinkybinky ďakujem za fotky, vyzerá to super 😊Odpoveď na príspevok od drahoo:
@ada1990 Odveratana fasada je taka fasada, kde vr… @drahoo ďakujem za vysvetlenie 😉