Fasáda imitácia dreva: skúsenosti a odporúčania

Ahojte, aké máte skúsenosti (po rokoch) s fasádnou omietkou v imitacii dreva (na ilustračnej foto)? Poradili by ste prosím firmu, ktorá toto realizuje v Trenčianskom kraji? Alebo aspoň kde sa to v TN dá vidieť naživo? Ďakujem 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Chcete len takuto omietku alebo pripadaju do uvahy aj ine moznosti? Viem, ze sa robia aj take obklady, odvetrane fasady.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od drahoo:

Chcete len takuto omietku alebo pripadaju do uvah…
@drahoo ideálne len s omietkou sa hrať, resp. čo znamená odvetranie fasády? 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ada1990:

Ahojte, aké máte skúsenosti (po rokoch) s fasádno…
@ada1990 polystyrenovy fasadny obklad v imitácii dreva, stačí len nalepiť Skusenosti a ohlasy od známych a rodiny, ktorí to už pár rokov majú na fasáde, máme dobre, preto sme sa aj mi rozhodli, ze si ho dáme
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mellie111:

@ada1990 polystyrenovy fasadny obklad v imitácii …
@mellie111 hmm googlim to, ale na vonkajšiu fasádu by som to radšej nedávala 🤔
Odpovedať

@mellie111 hmm googlim to, ale na vonkajšiu fasád…
@ada1990 ani Vás nik nenúti to dať na vonkajšiu fasádu, pýtali ste sa na to či s tým má niekto skusenosť na fasáde My tu skúsenosť máme, a preto sme sa rozhodli si to dať na vonkajšiu fasádu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mellie111:

@ada1990 ani Vás nik nenúti to dať na vonkajšiu f…
@mellie111 ok, lenže ja som sa pýtala na fasadnu omietku v imitacii dreva a na skusenosti s ňou...nie na materiál, o ktorom píšete... taktiež som si len povedala názor, že polystyrén by som na fasádu nedávala, nie je to pevný materiál...
Odpovedať
Profilova fotka
Mame asi 5 rokov. Trochu to vybledlo, ale to nas realizstor upozornil. Da sa to pretriet. Znova by som do toho siel.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wyrky:

Mame asi 5 rokov. Trochu to vybledlo, ale to nas …
@wyrky ďakujem za odpoveď 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

Ahojte, aké máte skúsenosti (po rokoch) s fasádno…
@ada1990 Ahoj. Ja mam fasadnu omietku 4 roky pozri album. Robil som si to svojpomocne. Je to uplne bezudrzbove a farba po 4 rokoch stale rovnaka. Odporucam.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 1michal89:

@ada1990 Ahoj. Ja mam fasadnu omietku 4 roky poz…
@1michal89 Ahoj, pekné to máte veru...pozerám, že lokalita TN, čiže ku nám do BN by si to mohol prísť spraviť :D :D
Odpovedať
Profilova fotka

@drahoo ideálne len s omietkou sa hrať, resp. čo …
@ada1990 Odveratana fasada je taka fasada, kde vrstva omietky alebo obkladu nie je nalepena na stenu, ale je trochu odsadena. Vzduch medzi fasadou a stenou moze prudit, takze stena menej vlhne.
Odpovedať
Ahoj my máme čerstvý sokel na dome s imitáciou dreva urobený s modelovacou omietkou a zafarbený . Zajtra ti môžem spraviť lepšie fotky
Odpovedať
Profilova fotka

@1michal89 Ahoj, pekné to máte veru...pozerám, že…
@ada1990 Mohol by som keby to bolo bližšie :D ale poradím ti že som to kupoval v MPL stavebniny TN a požičali mi k tomu silikónovú formu gratis
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 1michal89:

@ada1990 Mohol by som keby to bolo bližšie :D al…
@1michal89 ďakujem za info...ak zoženiem človeka čo nám to urobí tak pôjdeme do toho.. ja sama sa do toho púšťať nechcem radšej 🤣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tinkybinky:

Ahoj my máme čerstvý sokel na dome s imitáciou dr…
@tinkybinky ďakujem za fotky, vyzerá to super 😊
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od drahoo:

@ada1990 Odveratana fasada je taka fasada, kde vr…
@drahoo ďakujem za vysvetlenie 😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?