Odpoveď na príspevok od rado220:
@kejsix srandujes? @rado220 nie, nepovedal si, kolko ich potrebujes spravit ... ak vela, tak vykruzovac s pilkouOdpoveď na príspevok od kejsix:
@rado220 nie, nepovedal si, kolko ich potrebujes … @kejsix no vela aj 150 otvorov na hmozdinkyOdpoveď na príspevok od rado220:
@kejsix no vela aj 150 otvorov na hmozdinky @rado220 skus vykruzovac do sdk.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@rado220 skus vykruzovac do sdk. @sousedekovci89 napadlo ma este vykruzovac do dreva skusit .Ze prerazit lep siet a zase tym vykruzovakom na polystyren.Ale ci to tym pojde netusim.A pracne to bude...Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
150x 70mm otvor do hotovej fasady ? len zo zvedav… @shadowmilan nie ved 150 dier priemer 70mm, na hmozdinky natlkacie..nie fasada natiahnuta ale polystyren sietka lepidlo.Odpoveď na príspevok od rado220:
@shadowmilan nie ved 150 dier priemer 70mm, na hm… @rado220 pockat, preco az teraz ? po sietke a lepidle inak ja som do uz hotovej fasady normalne vykruzoval co je sada za 20e na drevo z hornbachu a islo to uplme pohode :) rozne rozmery od 30-80mm ci kolko tam je postupneOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@rado220 pockat, preco az teraz ? po sietke a lep… @shadowmilan takze s tymi na drevo to bude fungovat?😀Odpoveď na príspevok od rado220:
Potrebujem navrtat hmozdinky do polystyrenu.No je… @rado220 týmto. Najskôr vykrúžiš iba krúžok s lepidlom, ten vyberieš a potom pokračuješ a zahlbiš. https://www.oramat.sk/freza-na-minera... len si daj pozor, aby si kúpil oceľovú.. Nie plastovú, alebo hliníkovú, lebo s tým sa vytrápiš..Odpoveď na príspevok od zicher:
@rado220 týmto. Najskôr vykrúžiš iba krúžok s lep… @zicher bolo by to super.Ale to ma 65mm ja mam zatky kupene 70mm🙂 a pozeram na tej stranke a zatky nemaju 65mm..ale inak ano super vecOdpoveď na príspevok od rado220:
Potrebujem navrtat hmozdinky do polystyrenu.No je… @rado220 teraz čítam, že už to máš presieťkované.. no pôjde to ťažko, lebo tá sieťka drží jak fras. Malo sa to robiť pred sieťkovaním.Odpoveď na príspevok od zicher:
@rado220 teraz čítam, že už to máš presieťkované.… @zicher no drzi..tazko to ide..na nic robota..z kovovym vykruzovakom do polystyrenu to ide na nic..Odpoveď na príspevok od rado220:
@zicher no drzi..tazko to ide..na nic robota..z k… @rado220 vyrábajú to plastové, hliníkové aj oceľové. S tým oceľovým je radosť robiť, hliník aj plast zoderieš raz-dva na tom lepidle.. Skús pohľadať, možno nájdeš potrebný priemer aj z ocele.. Len pozor, ak to budeš robiť klasickými vykružovacími pílkami, tie majú zuby s ostrým uhlom, tie ti vyšklbú sito zo steny. Potrebueš zuby s tupým uhlom voči stene, aby nevytrhávalo sklenné vlákna..Odpoveď na príspevok od zicher:
@rado220 vyrábajú to plastové, hliníkové aj oceľo… @zicher takze vykruzovaky do dreva nie?? Chcem niecim ten lep a siet prerazit.Ten kovovy uz potom ide.Odpoveď na príspevok od rado220:
@zicher takze vykruzovaky do dreva nie?? Chcem ni… @rado220 ved skús.. ale budú vyšklbávať vlákna zo sieťky.. Ale mohol by si to urobiť tak, že načneš klasicky pravými otáčkami, ked začneš zachytávať sieťku, tak daj ľavé obrátky vrtačke, prerež sieťku. vylúpni krúžok a potom pokračuj doprava.. ale vykružovacie pílky ti neurobia rovné dno, budeš to musieť vylúpavať, narobíš sa.. Ja by som na tvojom mieste radšej zohnal ten oceľový origoš vykružovák.. Každá improvizácia pri takom počte znamená zbytočnú energiu a čas navyše.Odpoveď na príspevok od zicher:
@rado220 týmto. Najskôr vykrúžiš iba krúžok s lep… @zicher Prepac teraz som frezoval 300 dier plastovou frezou za 3,80€ a ziadny problemOdpoveď na príspevok od rado220:
@zicher takze vykruzovaky do dreva nie?? Chcem ni… @rado220 a to budeš potom celé ešte raz presieťkovávať?Odpoveď na príspevok od rado220:
@shadowmilan takze s tymi na drevo to bude fungov… @rado220 no mne to fungovali ked som tahal rozvody na klimu cez hotovu fasadu islo to lahucko stym ...Odpoveď na príspevok od palo18:
@rado220 a to budeš potom celé ešte raz presieťko… @palo18 nie ved dam zatky polystyrenove a pojdu tam tehlicky obkladOdpoveď na príspevok od dandy001:
@zicher Prepac teraz som frezoval 300 dier plast… @dandy001 a to si frezoval cez sietku a lepidlo tak, ako to potrebuje zadavatel temy? - o tom silno pochybujemOdpoveď na príspevok od rado220:
@palo18 nie ved dam zatky polystyrenove a pojdu … @rado220 a sme doma, na načo to frezuješ? veď ked ide obklad tak sa to kotvý práve cez armovaciu vrstvu a nie že sa do armovacej vrstvy robia diery a kotvý sa to.....Odpoveď na príspevok od zicher:
@rado220 týmto. Najskôr vykrúžiš iba krúžok s lep… @zicher Dakujem ti za tip👌 Objednal som cez allegro.Dnes dorazilo a isiel som to hned vyskusat.Prevrta to ako nic.Este mi maju prist aj zaslepky 65mm priemer tak som zvedavy.Kazdopadne diky za tipOdpoveď na príspevok od palo18:
@rado220 a sme doma, na načo to frezuješ? veď ked… @palo18 myslim, ze povodne neplanoval obklad a preto zateplenie nekotvil, teraz si to rozmyslel, tak kotvi dodatocne... Ale tiez by som to riesil cez sietku s tymto: https://www.zateplenie.online/produkt... drzi to dobre...Odpoveď na príspevok od minoo:
@palo18 myslim, ze povodne neplanoval obklad a pr… @minoo presne tak ako pisesOdpoveď na príspevok od rado220:
@minoo presne tak ako pises @rado220 ale práve preto to máš kotviť cez armovaciu vrstvu, lebo dávaš kameň. A nie to čo stváraš, ale šak tvoj dom tvoja stena. Raz si to pozbieraš na dvore. Potom to možno spravíš správne.Odpoveď na príspevok od minoo:
@palo18 myslim, ze povodne neplanoval obklad a pr… @minoo pod obklad sa vždy dávajú kotvi cez armovaciu vrstvu. Nezapúšťajú sa do izolantu.