Aku fasadu by ste navrhli?

Ahojte,momentálne sa chystame zateplit dom a uvazujeme nad fasadou, no absolutne sa nevieme rozhodnut. Poradili by ste nam farbu fasadu k nasemu domu?My uvazujeme nad svetlo hnedou farbou,pricom okolo okien a sokel by mohol byt oblozený kamenným obkladom oranžovo hnedej farby. Co vy na to?Prosim poradte.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja navrhujem takú, ktorá sa bude páčiť vám, lebo vy sa budete na ňu dívať celý život. Ak sa vám páči táto kombinácia...súhlasím.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla toho co vidim tak ste zachovali znaky architektury z obdobia kedy ten dom bol postaveny. Nebal by som sa a kopiroval by som aj fasadu- linky. Svetlo hneda je fajn. mozno by slo urobit v jednej farbe s rimsou nad oknami po obvode. Hore hrubsi dolu tensi polystyren. Uz tato mala zmena Vam dom velmi ozivi a bude pekny dalsich 50 rokov. Obklad by som riesil v jemnych farbach a len na sokli.
Odpovedať
Zdravím. Viem Vám zabezpečiť vizualizáciu za cca 35€, a budete ešte pred fasádou vedieť, ako to bude vyzerať
Odpovedať
@vladoto keby to bol môj dom, keby som si netrúfal predstaviť si výsledok - za 35 eur by som sa prinútil svoju predstavivosť predsalen rozhýbať ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@mimiky26 tak ako ste sa nakoniec rozhodli? Akú fasádu ste zvolili? A strecha je v akej farbe, ak vás môžem poprosiť? Vyzerá to na plechovú krytinu. Tiež máme okná vo farbe zlatý dub a nevieme, akú strechu dať :-( Momentálne riešime tiež takúto dilemu, aká strecha a aká fasáda. Ďakujem x-)
Odpovedať
Tak strechu mame pechovu krytinu-taku hnedo-červenu.Fasadu budeme robit tento mesiac-svetlo hneda s tmavo hnedou, sokel bude kamen. Ked to bude hotove,dam foto.
Odpovedať
@mimiky26 nedaval by som tam tmavo hnedu, akukolvek, nebude to dobre vyzerat. Pekne by to bolo jednou farbou, najsvetlejsi odtien hnedej - a neni hneda jak hneda ved farieb ktore sa javia ako hnede je tiez XX. Predpokladam ze tu "tmavu hnedu" chcete dat ako pas medzi okna?
Odpovedať
@mimiky26 aj my ideme robiť fasádu a tiež sa rozhodujeme akú farbu a rovnako sa prikláňame k bledo hnedej farbe s tmavo hnedou. Kedy to budete mať hotové ?
Odpovedať
bledo hneda s tmavo hnedou je pekna len ju treba zosinchronizovat .Je strasne vela druhov odtienov. A farba je posledna vec a finalna tak si ju treba poriadne rozmisliet
Odpovedať
@stavbrixo akú farbu ste použili - Baumit ? A aké sú to odtiene, čísla farieb ?
Odpovedať
odtiene su rozne jemnejsie tmavsie o stupienky,a ceny su sakramensky rozne o dost, co mam vzorkovnik a cenik,na tomto dome bolo pouzite silikat to je taky stred cenika baumitu zalezi na majitelovy kolko da do domu .tu sa majitel uskromnil a nezgrlacil ani lacne ani drahe ,,,,spokojnost vieme sa zarucit kvalitou
Odpovedať
@mimiky26 ďakujem za odpoveď, tiež sa rozhodujeme medzi červeno-hnedou a hnedou strechou, no nemám ešte jasno, aká fasáda k domčeku by bola NAJ... Stále mám dilemu. Ak budete mať vo finále, teším sa na fotku x-) x-) x-) Myslím, že použijete dobré farby a bude to vypadať super ♥
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?