Ako skombinovat farby fasady a dreva?

Ahojte, som trochu v koncoch 😞 Ak mate niekto dobry typ, ako by bolo vhodne skombinovat farebne, poradte prosim. Jedna sa o zahradnu terasu s domcekom pre naradie. Plastove dvere su v odtieni antracit. Na spodok pojde zamkova dlazba tmavoseda. Rada by som sa vyhla bielej, skor nejaky svetlosedy odtien, ale netusim, akej farby dat priznane krokvy. Pripadne, ak ma niekto nejaky iny napad farebnych kombinacii, sem nim. Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
@hevana natri ich antracitovo 🙂 farbu fasády by som ladil k domu (správne som pochopil že ten kúsik čo video za tým k tomu patrí?) a drevo asi šupol do antracitu nech na dvore nemáš natrieskaných zbytočne veľa farieb.
Odpovedať
@sousedekovci89 dakujem za radu, je to samostatny zahradny dom, to co vidno v pozadi, je oddeleny rodinny dom (tam este nie je urobene zateplenie, cize ani fasada), len sa obavam, ze ked to cele bude antracitove (aj dvere aj mury a drevo), ze to nebude moc dobre vyzerat 😞
Odpovedať
@hevana a chcete dávať antracitovú fasádu? lebo to vám zaniknú aj tie dvere/okná. Jednoznačne fasádu domčeka dať takú, akú plánujete aj fasádu domu a drevo priblížiť odtieňu okien/dverí.
Odpovedať
@sousedekovci89 takze nejaku svetlosedu domcek - bielu nechceme, lebo u nas strasne fuka a to by bolo hned od rachu, a drevo asi antracit. Dakujem za radu.
Odpovedať
@hevana za mňa ak šedú tak nejakú veľmi svetlú inak sa to s dverami a drevo zleje do jednej hmoty 🙂
Odpovedať
Aky dom, taky domcek. Nevymyslal by som. A kludne by som sa nebal ani nejakej inej zivsej farby v kombinacii s tym antracitom.
Odpovedať
@stano_33 dom bude svetlosedy v kombinacii s tmavsou sedou, ked sa zatepli. Aku zivsiu farbu by bolo podla Vas vhodne dat?
Odpovedať
Neviem, len mi napadlo, ze nejaka oranzova, modra, zelena. Vies, ze len na nejake casti zvolit nieco ine.
Odpovedať
tu sedu by rozhodne chcelo niecim ozivit a tak povediac rozbit, aby to nevyzeralo v konecnom pripade stroho a nudne
Odpovedať
@janka3633 napadlo ma, ze stena, kde su dvere, by bola tmavsia seda, lavy bocny mur a vnutro svetlosede, pravy maly murik a stlp (nie je na foto vidno) by boli tmavosede. Po celej dlzke zadnej steny pojde este drevena "polica". Len s tou farbou dreva - neviem, bielej by som sa rada vyhla.
Odpovedať
biela by si casom vypytala svoju dat. ale zase ked ju das vo farbe dreva, akoze nejaku hnedu, tak to moc nepojde s tou sedou dokopy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?